понеделник, 30 януари 2017 г.

РЕФАН изненада Йорданка Благоева с 12-килограмова свещ

Световната шампионка на висок скок получи подаръка за 70-ия си рожден ден в студиото на „О!Здравей”

Първата българка със световен рекорд в леката атлетика Йорданка Благоева получи необичаен подарък от нейните приятели от пловдивския козметичен гигант РЕФАН. Те предпочетоха да я изненадат с авторска свещ, върху която със злато е изписана кръглата й годишнина – 70 и стилизирано е изрисуван победният й скок.

В студиото на предаването за здравословен живот „О!Здравей” по Би Ай Ти, където Данчето беше гост, свещта бе скрита с копринен воал, за да не се развали сюрприза.
Още преди началото на разговора водещата Магдалена Гигова дръпна покривалото с тържествен жест (както се открива паметник) и Благоева ахна пред изключителното произведение на изкуството, създадено от майсторите на ароматните свещи с етерични масла от РЕФАН. 

Шампионката не пропуска да благодари на пловдивската компания не само за приятната изненада, а и за дългогодишното им сътрудничество и помощта, която производителите на качествена козметика оказват на Федерацията по аеробика, на която легендарната спортистка бе шеф до неотдавна.

В студиото Данчето разкри, че тайната на младостта, която излъчва е в радостта от природата и живота, в любовта на близките й и в умението да върви с усмивка през живота. Тя има две деца и пет внучета и си пожела както тя е донесла един сребърен и един бронзов олимпийски медал за България, някой от наследниците й да донесе златен.

На страницата си във Фейсбук шампионката покани всички на премиерата на документалния филм, посветен на 70-годишнината й, и не пропусна отново да благодари на РЕФАН за подаръка, който отнесе до колата си със завидна лекота.


Публикуване на коментар

REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите За трета година  REFAN стана любимата козметична марка на българите...