понеделник, 30 януари 2017 г.

РЕФАН изненада Йорданка Благоева с 12-килограмова свещ

Световната шампионка на висок скок получи подаръка за 70-ия си рожден ден в студиото на „О!Здравей”





Първата българка със световен рекорд в леката атлетика Йорданка Благоева получи необичаен подарък от нейните приятели от пловдивския козметичен гигант РЕФАН. Те предпочетоха да я изненадат с авторска свещ, върху която със злато е изписана кръглата й годишнина – 70 и стилизирано е изрисуван победният й скок.

В студиото на предаването за здравословен живот „О!Здравей” по Би Ай Ти, където Данчето беше гост, свещта бе скрита с копринен воал, за да не се развали сюрприза.
Още преди началото на разговора водещата Магдалена Гигова дръпна покривалото с тържествен жест (както се открива паметник) и Благоева ахна пред изключителното произведение на изкуството, създадено от майсторите на ароматните свещи с етерични масла от РЕФАН. 

Шампионката не пропуска да благодари на пловдивската компания не само за приятната изненада, а и за дългогодишното им сътрудничество и помощта, която производителите на качествена козметика оказват на Федерацията по аеробика, на която легендарната спортистка бе шеф до неотдавна.

В студиото Данчето разкри, че тайната на младостта, която излъчва е в радостта от природата и живота, в любовта на близките й и в умението да върви с усмивка през живота. Тя има две деца и пет внучета и си пожела както тя е донесла един сребърен и един бронзов олимпийски медал за България, някой от наследниците й да донесе златен.

На страницата си във Фейсбук шампионката покани всички на премиерата на документалния филм, посветен на 70-годишнината й, и не пропусна отново да благодари на РЕФАН за подаръка, който отнесе до колата си със завидна лекота.


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...