четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Блондинките избраха своите любимци

⇯Сутрешното шоу на радио Фреш посочи петима от най-популярните български мъже

⇯Зашеметяващото изпълнение на Жана Бергендорф, която представи за пръв път на живо новата си песен „Докрай”, закри партито в малките часове на нощта


На шумно парти в клуб „Магнито”, „Шоуто на блондинките” по Radio Fresh! избра своите любимци. Петима от най-популярните български мъже получиха уникален приз „Захарна блондинка”, изработен специално за тях от Сладкарска къща „Козница” и комплект селектирана, луксозна козметика от „Pick N Dazzle”.
В „Нощта на блондинките”  наградите отидоха при: Дарин Маджаров - Мистър „Да бъдеш на инат”; енигматичните братя Пламен и Иво Добреви, които бяха отличени в светската категория Мистър и Мистър „ Звезден петък”; усмивката на българската сцена ВенЗи, грабна наградата в категория  Мистър „Позитив” и Рафи, издигнат в категория „Мистър Магнит”. Получавайки наградата си на сцената той предизвика аплодисментите на публиката с признанието, че тази награда трябва всъщност да отиде в ръцете на водещата Калина, която е истинския магнит в залата.
Рафи сподели, че негова близка приятелка, актрисата Венцислава Асенова, дори е кръстила дъщеричката си Калина, очарована от водещата на Radio Fresh!  Но с това приятните изненади не свършиха!
Надя и Калина от сутрешния блок на Radio Fresh!, неподражаемо забавляваха гостите, а настроението ескалира в играта с публиката. Иновативната прахосмукачка Rowenta Compact Power Cyclonic RO3786 с технология циклон, предоставена от търговска верига „Зора”,  отиде при един от гостите, успял да изиграе най-сексапилния танц, докато чисти.
Релаксираща изненада направи и екипа професионални масажисти на „Криейтив тъч”, с уменията, на които гостите успяха да се отпуснат тотално на партито.
„Нощта на блондинките” закри зашеметяващото изпълнение на Жана Бергендорф. Жана представи за пръв път на живо новата си песен „Докрай” и получи шумни аплодисменти, както за изпълнението, така и за новата си прическа, която отново я прави част от клуба на русите момичета.

Екипът на Radio Fresh! искрено благодари на партньорите си, подкрепили „Нощта на блондинките” : „Pick N Dazzle”, търговска верига „Зора”,  клуб „Магнито”, Jameson и Lillet от Перно Рикар България ; Сладкарска къща „Козница”, „Криейтив тъч”. Надя и Калина бяха облечени в тоалети на MEGZ.

Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...