неделя, 23 ноември 2014 г.


Най-прекият път да орезилиш България –

Анита Мейзер на „Мисис Свят“

Магдалена ГИГОВА


Доскоро българинът се гордееше, че сънародничките му са най-красивите жени в света. Е, вече не. За първи път нашенка записа тотален антирекорд - нито една точка на „Мисис Свят“. С короната се окичи Марина Алексейчик от Беларус.В последствие се оказа, че тя никога не била избирана за "Мисис Беларус" и оригиналната коронована дама се чудеше защо не е поканена на конкурса. Утешението за братята-славяни е, че поне и "ментето" им е хубаво.
От снимките в интернет става ясно защо тя спечели, а нашата изгуби. Неизяснен обаче е въпросът как недоразумението Анита Желева-Мейзер попадна на конкурса на Соломоновите острови. Продуцентът на „Мисис България“ Меги Савова, която държи правата за надпреварата у нас, бе категорична, че никой не може да организира състезание с това име, както и под наслов „Най-красивата омъжена българка“, защото и двете са патентовани от нея. 16-ото издание на конкурса „Мисис България“ се състоя на 1 ноември и споменатата Анита не само не е между победителките, а не е вписана и като участничка. „А и никога не би била допусната до финала“, коментира Савова. От 2006 г. тя не изпраща български участнички в „Мисис Свят“ след скандала, предизвикан от собственика на конкурса Дейвид Мармел, който първо обяви за победителка представителката на Коста Рика, но след справка в списъка кой колко е платил свали короната от главата й, за да я връчи на рускинята. Трагично-смешното видео от онзи момент обикаля интернет и всеки може да го види на https://www.youtube.com/watch?v=EdZXhIExlnI.

Според личния пиар на Анита Мейзер - собственика на агенция „Профайл“ Атанас Лазаров, тя е била „селектирана на събеседване“ на Златни пясъци през лятото. Т.е. изобщо не се е явявала на конкурс, обаче от официалния й документ за интервю с организаторите на „Мисис Свят“ личи, че Анита Неделчева Желева се е явила в качеството си на „Мисис България“(!). Запитване сред участнички през годините показа, че таксата за участие в надпреварата е съвсем поносима и се определя от собственика на конкурса едва ли не „на око“ - между 500 и 1500 долара. Престоят се заплаща отделно.
Този път състезанието беше на Соломоновите острови, щата Мериленд, и сред 35-те представителки на отделни държави се срещат странни претендентки като „Мисис Севастопол“, „Мисис Северна Америка“ (освен представителката на САЩ). Странното присъствие на българката сред напълно прилично изглеждащите омъжени дами не допринесе с нищо за затвърждаване на репутацията на нашенките като красиви жени. На тези конкурси не е забранена намесата на пластичната хирургия, но не и когато е доведена до гротеска. А в случая Анита Мейзер дори и на състезание за застаряващи порнозвезди щеше да бъде декласирана. Още повече че в надпреварата за „Мисис Свят“ се изисква представителките да бъдат образовани, да имат дългогодишна благотворителна история и да покажат талант. Да, талант, не 120-сантиметрова гръдна обиколка.

Странната птица Анита

Варненката Анита Неделчева Желева, по-известна като Мейзер, изплува от нищото преди десетина години и започна да плаща на негнусливи пиари и журналисти да я популяризират в България. По онова време се прочу с несъразмерния за ръста й бюст (от по 750 кубика във всяка гърда, импланти предзанзанечи за порно актриси, нормалните размери спират при 500 кубика – б.а.). Според дея стойността на балкона й е 10 000 долара.
Мейзер тръбеше, че издържа Киро Скалата и наистина се появяваше с него по разни партита. Тя не се притесняваше да споделя, че се е омъжила за състоятелен гей в Лас Вегас, за да получи американско гражданство. Любопитен детайл е, че и преди десетина години, и сега, твърди, че дъщеря й е на 15 години.

Ето ги истинските носителки на короната "Мисис България"

Мисис България ВселенаДиди Стоянова има две висши образования- техническо и икономическо и две деца.

Мисис България Свят-2014 Кристияна Костадинова е собственик на фирма, има едно дете, обича да кара ски със семейството си

Мисис България Милениум Ради Николова-Орцева е майка на две деца, държи бутиков ресторант, съпругът й е европейският вицешампион по борба Орце Орцев.

Мисис България Европа Пламена Червенкова е дипломиран кинезитерапевт.

И четирите дами са известни с благотворителността си. Докато носят короните, ще подкрепят кампаниите срещу рака на гърдата на д-р Елица Георгиева, за детско зрение на д-р Венелина Митева (Мисис Дама на годината) и за събиране на средства за студенти инвалиди на КГБ (Клуб на готините баби - носителки на титлата „Мисис Баба“) .

Документът, от който личи, че Мейзер се е представяла за "Мисис България"
 


 

Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...