четвъртък, 18 април 2019 г.

Шеф Жоро Иванов от гранд-хотел София представи десерт от бъдещето


Десерт от бъдещето представи  шеф Жоро Иванов на форум Отговорните производители в Гранд хотел София.  

Легендарният готвач, работил в ресторант с две звезди  Мишлен в Брюксел, обясни употребата на течения азот с цел съхранение качествата на продуктите и запазване на хранителната им стойност.
Иновациите вече са познати на гостите на гранд-хотел София, а още по-футуристични нововъведения ще зашеметяват чрез кухнята на Гранд Хотел Милениум, чието отваряне предстои. Това беше другата тема, която предизвика интереса от страна на присъстващите.


Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...