понеделник, 13 февруари 2017 г.

Д-р Енчев подари златен Ролекс на половинката си Теодора

Майката и бебето София вече са си у дома. Пластичният хирург ги откара у дома с джип Мерцедес с номер 906090




Пластичният хирург д-р Ангел Енчев благодари на половинката си Теодора Велинова за това, че го дари с дъщеря на 6 февруари по наистина царски начин - подари й златен часовник Ролекс. Справка в сайта на прочутата фирма показа, че цените на подобно тиктакащо бижу започват от 25 000 долара.

Бебето София бе изписано вчера с подобаваща тържественост. Таткото - в елегантен костюм и с огромен букет цветя, от който се виждаха само панталоните и обувките му отиде в частната болница "Надежда", където лично преряза пъпната връв на момиченцето си. Верен на навика си да "живее" в социалните мрежи, лекарят обяви появата на дъщеричката със снимка във Фейсбук и така сподели радостта с приятели, пациенти и почитатели.

Синът Филип, който скоро ще навърши три годинки, бе въоръжен с букет розови балони. Доскоро за него бебето беше извор на неясна ревност, но явно гордостта, че е станал батко е надделяла, защото тичаше из фоайето на родилния дом с викове "София, София".

Цялата церемония по изписването бе увековечена от специално нает фотограф. После фамилията се прибра у дома с белия джип Мерцедес, модел GLS, който д-р Енчев подари на съпругата си. Автомобилите и на двамата имат еднакви номера в тон със симетрията, която е емблема на пластичния хирург - 906090.

Придружена от наетите още преди раждането охранители, които са повече помощници, отколкото бодигардове, Теодора Велинова бързо се качи в колата, гушнала новото попълнение в семейството. На китката й вече проблясваше елегантния Ролекс. Въпреки скоростния спринт, присъстващите успяха да забележат, че макар и  седмица след раждането, фигурата на Теодора Велинова почти не се е променила.
А онези, които я познават отблизо знаят, че при нейната воля, ще възвърне перфектната си форма съвсем скоро.





Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...