понеделник, 13 февруари 2017 г.

Д-р Енчев подари златен Ролекс на половинката си Теодора

Майката и бебето София вече са си у дома. Пластичният хирург ги откара у дома с джип Мерцедес с номер 906090
Пластичният хирург д-р Ангел Енчев благодари на половинката си Теодора Велинова за това, че го дари с дъщеря на 6 февруари по наистина царски начин - подари й златен часовник Ролекс. Справка в сайта на прочутата фирма показа, че цените на подобно тиктакащо бижу започват от 25 000 долара.

Бебето София бе изписано вчера с подобаваща тържественост. Таткото - в елегантен костюм и с огромен букет цветя, от който се виждаха само панталоните и обувките му отиде в частната болница "Надежда", където лично преряза пъпната връв на момиченцето си. Верен на навика си да "живее" в социалните мрежи, лекарят обяви появата на дъщеричката със снимка във Фейсбук и така сподели радостта с приятели, пациенти и почитатели.

Синът Филип, който скоро ще навърши три годинки, бе въоръжен с букет розови балони. Доскоро за него бебето беше извор на неясна ревност, но явно гордостта, че е станал батко е надделяла, защото тичаше из фоайето на родилния дом с викове "София, София".

Цялата церемония по изписването бе увековечена от специално нает фотограф. После фамилията се прибра у дома с белия джип Мерцедес, модел GLS, който д-р Енчев подари на съпругата си. Автомобилите и на двамата имат еднакви номера в тон със симетрията, която е емблема на пластичния хирург - 906090.

Придружена от наетите още преди раждането охранители, които са повече помощници, отколкото бодигардове, Теодора Велинова бързо се качи в колата, гушнала новото попълнение в семейството. На китката й вече проблясваше елегантния Ролекс. Въпреки скоростния спринт, присъстващите успяха да забележат, че макар и  седмица след раждането, фигурата на Теодора Велинова почти не се е променила.
А онези, които я познават отблизо знаят, че при нейната воля, ще възвърне перфектната си форма съвсем скоро.

Публикуване на коментар

REFAN за трети път стана любимата козметична марка на българите За трета година  REFAN стана любимата козметична марка на българите...