събота, 25 юли 2015 г.

Гледай жегата през кръгли очила
Хит са огледалните цветни стъкла с акценти



Кръглите очила са задължителни, ако искате да изглеждате „тренди“ на плажа. На най-голямото оптично изложение в Милано стана ясно, че ретро вълната не напуска аксесоарите за очи, а огледалните цветни стъкла от класическите рамки тип „бъбрек“ вече се пренасят и в другите модерни форми като цветовете на стъклата и рамките се съчетават. Това каза пред „Преса“ производителят на български очила Павел Цветков, завръщайки се от Италия.
Най-разнообразни са десените при рамките – те може да имитират дърво, да бъдат с флорални мотиви или на точки, както и да комбинират няколко различни нюанса. Огромно е влиянието на новите технологии при материалите. Благодарение на тях е възможен минималистичният стил, при който рамките стават по-гъвкави, леки и дори почти незабележими. Кръгът е свързващ актуален елемент при повечето модели, изобилстват метални орнаменти, обкови, камъни „Сваровски“, а инкрустираната в рамките усмивка допълва доброто настроение на лятото.
Фолк певицата Глория, която през есента ще отбележи 20 години на сцената, изневери на жанра си с рокаджийски очила, съчетани с подходящо яке, защото знае, че кръглите очила с огледално покритие са свръхактуални. През минали години тя не се разделяше с любимите си „авиаторки“, но вярна на модата, Гло избра кръгли очила със сини стъкла за обложката на новия си албум. С подобни аксесоари българката пя на една сцена с Ищар в Монако.
Младата актриса и надежда на поп музиката Марина Кискинова, която носи диоптрични очила, толкова си е харесала един яркочервен модел, че играе с него в постановката „Красиви тела“ на Сцена 47 в НАТФИЗ. За плажа певицата комбинира дълга рокля в свежи цветове с очила тип „пеперуда“, а за повече шик вечер слага ретро „котешки“ рамки. Когато трябва да смени диоптричните със слънчеви, Марина залага на огледален бъбрек, отново в червено, съединен по средата с кръг - смело дизайнерско решение на българската марка. Същият екстравагантен вид е предпочела зъболекарката Румяна Маринова - Мисис Глоуб-2004, но с „по-спокойни“ на вид стъкла. Теди Кацарова подчертава натрупания при гаджето си в Катар тен с бели пластмасови рамки тип „котешко око“. Една идея по-ретро визия си е харесала Мисис България Йордана Димитрова.




Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...