четвъртък, 5 юли 2018 г.

ГОРЕЩО! Николета Лозанова разтопи и злато в нов клип на REFAN


Около Николета Лозанова страстите винаги са горещи, а когато това се съчетае и с високите летни температури, атмосферата се нажежава до степен да разтопи и злато….
Ако не вярвате, вижтe новия рекламен клип на REFAN, в който знойната плеймейтка с предизвикателен поглед разпалва въображението и желанието.
Николета отдавна е лице на козметичния и парфюмериен бранд. Изкусителката не крие, че има слабост към покоряващите аромати на REFAN.

След като представи в предизвикателни клипове и кадри парфюмното бижу REFAN GOLD COLLECTION, Лозанова с удоволствие се потапя в емблематичните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM. Със своя интензивен и наситен ароматте вече саизвестни сред ценителите на фините и елегантни ухания. Към тях иноваторите на REFAN непрекъснато добавят и нови, които са в крак с променящите се тенденции в света на парфюмите, различни от добре познатата класика.
Ако сред голямото парфюмерийно  изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и  обогатен състав  с  акцентирана флорална свежест, или пикантни подправки, сочни плодови ноти, или подчертани топли базисни дървесни акорди. Новата и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в стилен аксесоар и изискан подарък – за него и за нея.
С REFAN INTENSE eau de PARFUM всеки е призван да изкушава - това е посланието и предизвикателството, което Николета Лозанова отправя в новия рекламен клип на REFAN.





Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...