сряда, 4 юли 2018 г.


DJ или жива музика подхожда за сватба, или тържество?




Лятото е време за сватби, а все по-често младоженците предпочитат да се доверят на диджей за доброто музикално настроение по време на тържеството. Но веднага изниква въпросът преди да резервирате DJ - дали неговата работа ще съответства на вашите вкусове и желания?Тъй като музиката е определящ фактор за атмосферата на празника, става въпрос за намиране на DJ, който ви разбира и ще предложи на присъстващите песни, които ще отговарят на техния вкус и на сватбена тема, споделят професионалистите от Neoproduction, които са специализирани в подсигуряване на комплексно обслужванеи всякакъв тип музика за сватбени тържества и партита –жива, фолклорна, диджеи. „Диджеят трябва предварително да е наясно и да разполага с любимата музика за сватбеното тържество. Важен е стилът му, но той трябва да е в съзвучие с вкуса на хората, които го наемат. DJ трябва да знае как да създаде атмосфера на добро разбиране и съучастие, да разбира очакванията на празнуващите в този важен ден“, споделя DJ Салво от Neoproduction, който е сред най-търсените за Купидоновия.

Когато се наема диджей, той трябва да дойде с цялата техника, за да не тежи наемането й на бюджета на младоженците. Важно е да се знае какво е качеството и мощността на озвучителната техника, за да няма провал в сюблимния момент – много тиха или силна музика според помещението. Второто важно уточнение е за колко време наемате диджея – за няколко часа или да подсигурява танците и забавата до зори.
„Не импровизирайте!“, съветват от продуцентската и импресарска къща за организиране на събития Neoproduction. Дайте на DJ предварително направен списък с любимите песни, за да е напълно подготвен за перфектната музикална програма в сватбения ден.„Важно е DJ да има опит, защото ще има готов сценарий – с каква музика да започне – тържествена, примерно с Менделсон или Крис Айзък. Какво да пусне за първия танц на младоженците –лиричен блус, какво за родителите и кога да накара всички да се хванат на  хорото и да излязат на дансинга. Диджеят има водеща роля и няма право на грешки, трябва да знае кога и как да пуска поръчаните лични музикалнипоздрави“ уточнява DJСалво, който има огромен опит не само за сватбени, но и за всякакви чествания и важни поводи. .
Ако имате желание да поканите DJ за сватбата си – това е правилен и доста модерен вариант. Музиката е от първостепенно значение ипридава атмосфера на празника и оставя незабравими спомени ... Той трябва да донесе забава, отдих и удоволствие за всички гости. Добрият DJ е информиран авансово за желанията и само тогава може да удовлетвори и да отговори най-добре на всичкиискания и очаквания.

Виктория Милчева

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...