вторник, 2 май 2017 г.

РЕФАН прикова интереса на посетителите на най-голямото изложение в Испания

Съпругата на княз Кубрат Сакскобургготски – КарлаРойоВиланова посети щанда на пловдивската компания на ЕКСПОФРАНКИСИЯ  2017 в Мадрид
От 20-22 април в Мадрид се  проведе Експофранкисия - най-голямото изложение за франчайз концепци. На него REFAN представи своите стойностни продукти от натурални съставки,с доказано изключително качество и предпочитани от потребителите в мрежата от над 400 магазини на компанията на пет континента по целия свят.

Посетителите на изложението бяха впечатлени не само от висококачествената козметика с натурално розово масло, етерични масла и природни елементи, а и от атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN за продажба на парфюми, от нейната икономическа ефективност и от красивия дизайн на щанда на фирмата.

Гостите на изложението успяха да оценят разнообразието от козметични серии с екстракти от българска роза, чийто рецепти са сътворени в лабораториите на REFAN.

Щандът на пловдивската компания бе посетен от княгиняКарлаРойо-Вилянова, съпруга на княз  Кубрат Панагюрски. Снахата на Симеон Сакскобургготски лансира своя марка козметика с българско розово масло - Carla Bulgarian Roses Beauty, която се продава в повече от 270 магазина в цяла Испания. За този пробив тя получи приза „Жена предприемач“ за 2011 г. на Пиренеите. КарлаРойо остана очарована от изложеното на щанда и получи ароматни подаръци.
Присъствието на REFAN на изложението бе забелязано и от посолството на България в Мадрид. Г-жа Мария Янчева, съветник по търговско-икономически въпроси, поздрави фирмата от името на посланика, Негово Превъзходителство  Иван Кондов.
Представители  на други компании, които също участваха на Експофранкисиябяха впечатлени от елегантния и ароматен павилион на “РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ ООД и изказаха своите поздравления и отлични впечатления от изложения асортимент.
Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на гостите и с огромното разнообразие ръчно изработени сапуни с неустоими аромати, с изключителните ухания на парфюмите REFAN, със свещите и ароматите за дома, с разкрасяващата и подмладяваща козметика…
Българската фирма е носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж на GlobalTradeLeaders’ Clubне само заради отличителните си продукти, а и за стимулирането на малкия и средния бизнес чрез франчайзинг модела, оценен на национално и на световно ниво.Няма коментари:

В София отбелязаха празника НЕВРУЗ с концерт на Истанбулския ансамбъл за флейта

  Истанбулският ансамбъл за флейта изнесе празничен концерт в зала „България“. Събитието бе проведено с подкрепата на Посолството на Реп...