сряда, 22 февруари 2017 г.

Китайска слива топи килограми, гони махмурлука и мори пъпките

⇳Императорите наричат куо-куо „фруктът а дълголетието” и с него се предпазват от болести

⇕Маг Ивайло чисти организма си с по един плод на ден



Китайските мариновани сливи куо-куо, известни в Европа и Америка като Share plum, от векове се прилагат от императорските лекари за поддържане на имунната система и удължаване на живота на монарсите в Поднебесната империя. Ненапразно в Китай, Япония и Южна Корея джанкоподобното е наричано „плодът на дълголетието”.

Един фрукт на ден пречиства кръвта,, червата и стомаха, предотвратява появата на киселини и намалява мазнините. Според специалистите редуцирането на теглото е „страничен ефект” от цялостното очистване на организма.

Сливата куо-куо е алкална храна, богата на калций, желязо, натрий, магнезий и истински букет от органични киселини. Тя подобрява храносмилането,  насърчава обмяната на веществата, укрепва чревната перисталтика и подпомага извличането на токсините и отпадъците от тялото. Отгоре на всичко е приятна и леко киселичка на вкус.

Един от най-големите почитатели на вълшебната „супер храна” у нас е известният парапсихолог Маг Ивайло, който след като е  видял чудодейния ефект върху негова клиентка, започва да прилага действието на сливата върху цялото си семейство.

„Съставките на Share plum вече не са тайна и в тях няма нищо сензационно, освен ефектът върху организма”, поясни пред Епицентър.бг Маг Ивайло. Зелената слива, която прилича на нашенска джанка,  се продава в отделно пакетче – по едно за всеки ден. Тя е обработена с марината от мед, листа от черница на прах, които съдържат висока концентрация от фосфор, магнезий, калий, витамини С и Е. Черницата подобрява функциите на черния дроб и бъбреците, възпрепятства натрупването на мазнини и холестерол. Тъй като има 22 пъти по-висока концентрация на калций от млякото, черницата е универсален боец срещу остеопорозата. Освен това подобрява кръвообращението и намалява холестерола  и мазнините в кръвта.
В маринатата на сливата куо-куо има още семена от Касия. Те също чистят черния дроб, но също така подобряват зрението. Дават отлични резултати при подпухване и зачервяване на очите, глаукома, старческо далекогледство и защитават зрителния нерв.
Касията понижава нивото на липидите в кръвта и на холестерола, подобрява перисталтиката на тънките черва, отлична профилактика е против атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания и проблеми с главния мозък. Освен това има диуретично и слабително действие и съответно коригира наднорменото тегло.

Последната съставка на вълшебната слива, която не съдържа никакви консерванти са Bunge семена от череша – отличен помощник при запек, подуване на корема, образуване на отоци.
Промяната се усеща само след като една седмица сте си хапвали по една слива сутрин”, изпробвал е Маг Ивайло.

Според него монголоидната раса няма достатъчно ензими за разграждане на алкохола и за да се предпазят от отравяне, хапват по една слива. Специалистите в пиенето – руснаците пък избягват махмурлука с по един плод в началото и в края на запоя. Така черният дроб се възстановява бързо, а и човек няма махмурлук.

В Китай и Тайван много уважават сливите куо-куо, защото могат да се употребяват навсякъде и по всяко време, а ако се „прокарат” с топло мляко или вода, въздействието им се увеличава.

Share plum е природно хармонично средство за прочистване и подмладяване на организма, особено актуално при съвременния начин на живот, когато не знаеш какви отрови ядеш, пиеш и дишаш. Със сигурност сливата не съдържа химически вещества, изкуствени добавки и консерванти.  Укрепва имунната система и повишава работоспособността, намалява кръвното налягане и нивото на захар в организма. Любопитното е, че помага еднакво успешно както при наднормено, така и при недостатъчно тегло. Тъй като чисти организма от токсини е отлично средство против акне.
Освен това е лек срещу безсъние, лошо храносмилане, нарушен менструален цикъл, подагра, хипертония, жлъчни и стомашни болести.
Звучи прекалено хубаво, за да е вярно? Да, но със сигурност не е вредно, а щом очистващите свойства се проявяват първо върху лицето, а после и на талията, защо да не опита човек?



Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...