четвъртък, 19 януари 2017 г.

Козметолозите на REFAN съветват:

Хидратирайте кожата си през зимата!За кожата трябва да полагаме грижи всеки ден, особено през зимата.Студът, вятърът, рязкото редуване на ниски температури навън и високи температури в помещенията водят до дехидратиране на кожата и намаляват нейната ефективност като защитна бариера на организма.С тези негативни последствия можете да се справите с помощта на подходяща козметика. 
Козметолозите на REFAN съветват през зимата да се използват хидратиращи продукти, които да осигуряват на кожата така необходимата й влага и препоръчват за студените дни козметичната серия Shea/Karite с органично масло от ший, богато на незаменимите за кожата витамини А и Е, както и на микроелементи и мастни киселини. Счита се, че то е най-добрата грижа за кожата през студения сезон, защото набавя живителна влага и хранителни вещества за нея, поддържа еластичността й и клетъчното обновяване.

Със серията Shea/Karite можете да се погрижите за кожата през зимата от глава до пети: подхранващият крем за лице е подходящ за употреба през деня и нощта , препоръчва се за суха и чувствителна кожа , а леката му и копринена консистенция се топи, без да оставя мазни следи. 

Макар и скрита под дебелите дрехи, кожата на тялото също има нужда от хидратация иза тази цел е подходящ подхранващият крем за тяло с органично масло от ший,чието използване козметолозите препоръчват. Под душа можете да се доверите на подхранващия шампоан за коса и тяло Shea/Karite, който омекотява и хидратира сухата коса и кожа.

През зимата е важна и добрата грижа за крайниците. Кожата на ръцете и краката е изключително чувствителна и в студеното време е склонна към загрубяване и напукване, затова е необходима интензивната й хидратация, за което са особено подходящи подхранващият лосион за ръце и кремът за крака от козметичната серия Shea/Karite на REFAN.

Друга алтернатива за студените дни са дневният и нощният крем с хиалуронова киселина на REFAN.Ако считате, че освен от хидратиране, кожата на лицето ви има нужда и от възстановяване на нейния свеж, младежки и сияен вид, можете да се доверите  на серията HYALURONICACID

Специалистите от световноизвестния козметичен бранд я препоръчват през зимния сезон заради изключителната способност на хиалуроновата киселина да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло. Комбинацията между хиалуронова киселина и колаген в серията HYALURONICACID хидратира в дълбочина, подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур. 

Зимата поднася своите предизвикателства, но с козметиката на REFANможете да се изправите пред тях и да се радвате на повече самочувствие със здрава, свежа и красива кожа.

Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...