събота, 2 юли 2016 г.

След бляскавото представяне "Речник на изневярата" тръгна към читателите си
Разголващо откровената книга с есета и разкази "Речник на изневярата" на Таня Тонева-Танна вече не е библиографска рядкост.

След като бе представена в галерия "Нирвана" и актрисата Нели Топалова (близка приятелка на авторката) прочете откъс от книгата, томчето вече е по книжарниците и онлайн магазините.

20-те разказа са много лични и са писани в дългия период на страдание и възраждане на душата след преживяно предателство, но в тях няма откровено тръшкане. Те са по-скоро свежо и образно предадени състояния на съзнанието, близки до всеки читател.

Книгата "Речник на изневярата" с изящната и елегантна корица на Дамян Дамянов е реализирана с помощта на мецената и собственик на галерия "Нирвана" Николай Младжов.

Четивото на Таня Тонева-Танна може да бъде закупено от повечето онлайн книжарници, вкл. тези на издателите й от "Сиела", "Хеликон", "Хермес", Store.bg и други.
А също така в книжните магазини Ciela Books & Music в подлеза на Ректората в София; книжарница Ciela Books & Music на булевард "Витоша" 60, книжарница Ciela Knigomania Books& Music в Mall of Sofia на втория етаж.

Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...