вторник, 4 август 2015 г.

Рапърът Кристо прави бижута за  Пламен от „България търси талант”

                Кристо е решил да докаже, че рапърите не са само лоши момчета, които псуват и ходят накичени с ланци. След като пусна своя линия бижута с марката Kristo by UGOMAN, авторът на „Повече от всичко” работи по нова серия накити, които ще посвети на благородна кауза. Приходите от нея Кристо дари на победителя от последния сезон на шоуто „България търси талант” Пламен Любенов. Танцьорът на инвалидна количка, който разчувства зрителите с разстърсващата си съдба вече получи първата произведена от рапъра броеница. Цялата колекция е посветена на най-голямата му мечта - да основе школа по интегриран танц, където да обучава хора в неравностойно положение.
Кристо и Пламен обсъдиха подробностите за благотворителната кампания и спонтанно решиха да сложат началото на още една обща инициатива – общ музикален проект.  Рапърът също е запален танцьор, възпитаник на американския Franklin and Marshall College, където е варършил актьорско майсторство. Там участва в десетки театрални и танцувални постановки в колежа.
„Силата и волята на Пламен ме вдъхновиха, защото той има невероятен талант, а съдбата го е приковала към инвалидната количка. Това, обаче не го е обезсърчило. Напротив, направило го е още по-борбен. Ето защо, с началото на съвместния ни музикален проект започваме благотворителна инициатива, която ще има за цел да подпомогне най-голямата му мечта – да създаде собствена танцова школа.” – споделя Кристо и допълва. „За целта от линията ми за бижута Kristo by UGOMAN  ще направим специални изделия. Приходите от продажбите им ще бъдат дарени за сбъдването на мечтата на Пламен.”
Пламен и Кристо триумфираха заедно на финала на последния сезон на „България търси талант”, където победителят представи своя танц, докато Кристо изпълняваше на живо авторския си хит „Аз мога”.  Вижте – като проследите линка на видеото.


Няма коментари:

Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – сред малкото поканени при Папа Франциск във Венеция

  Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – на специална среща с Папа Франциск във Венеция Комисарят на Българския павилион на 60-т...