неделя, 2 август 2015 г.

Стивън Боуман от „Блейк” пя за Магдален Димитров
Лейтенант Грубер от „Ало, ало”  игра хоро на парти в стил „Великия Гетсби” у нас


Великолепно акапелно изпълнение на „Ако се влюбя” на Нат Кинг Кол огласи зала „Средец” на хотел „Балкан” в чест на 61-ия рожден ден на майстора на мъжките костюми Магдален Димитров. Рекламното лице на новата колекция „Денди” на Desizo Monni – Стивън Боуман от британската банда „Блейк”доказа, че световната му слава е напълно оправдана. Той пристигна за събитието с частен самолет. Докато пееше „Ако се влюбя, това ще е напълно”, музикантът не отделяше поглед от организаторът на вечерта Евгени Минчев , та дори и най-заетите в разговор гости усетиха флуидите между тях. За празненството специално от Лондон бе пристигнал и актьорът Гай Сайнър, известен у нас като лейтенант Грубер от сериала „Ало, ало”.  Той не само присъснва, ами друсна чисто българско хоро, привлечен от необичайните за ухото му ритми и красивите дами. И двамата английски гости присъстваха на пищното ретро парти в стил „Великият Гетсби”, заради близкото си приятелство със светския пиар Евгени Минчев.
За разлика от много други празненства, на които някои от присъстващите се отнасят с пренебрежение към изисквания дрескод, на рождения ден на Магдален Димитров всички бяха спазили изискването да бъдат облечени в духа на лудите 20 години на ХХ век. Певицата Елвира Георгиева със съпруга си д-р Николай Георгиев дори бе избрала и подходяща по възраст шапка. Партньорите на рожденика - Барбара Хюве от „Хюго Бос” и Доменико Макарони от Ерменеджилдо Дзеня” го почетоха с лично присъствие.
В духа на Гетсби бе и декорацията на залата – черно-бели кристални свещници, обсипани с пера и перли, а по идея на Евгени Минчев край подиума бяха поставени манекени с модели от последните колекции на Desizo Monni-Milano.
Тържеството започна с изпълнение на песента „Плевен” на Емил Димитров, родното място на Магдален и на легендарния изпълнител и стана ясно, че бизнесменът е обещал да подкрепи финансово идеята за издигане на паметник на певеца, както и бъдещата книга със спомени на Евгени Минчев – „Моят Емил”. Това силно зарадва Емил Димитров-младши.  Две носителки на титлата „Мис България” – Роси Иванова (2005) и Симона Евгениева (2014) блестяха на П-образната маса. На почетно място бяха бившият шеф на „Ню Бояна” Дейвид Варод и съпругата му Татяна Педерсен. Сред гостите се откроиха още адвокат Биляна Тончева (с изключително изтъняла фигура), повелителката на официалната дамска мода Анелия Петкова от „Брайдъл фешън”,   топкоафьорът Митко Дамов и още много бизнес партньори на рожденика.



Няма коментари:

Новият модерен и многофункционален спортен комплекс “Комак спорт” бе открит в Банкя

Откриха най-големия и модерен спортен център в Банкя Комплексът разполага с два открити и един закрит тенис корт и мултифункционално игрище ...