четвъртък, 8 януари 2015 г.

Внучката на Славка Славова чака бебе
 
Карина Караньотова от БНТ2 е една от тв водещите, които излизат в отпуск по майчинство

Магдалена Гигова

Снимката е правена от Ангел Караньотов, шампион по мотоспорт и син на бащата на Карина и Аня Пенчева.

Тв водещата от сутрешния блок на БНТ2 Карина Караньотова очаква първото си дете около 22 април. Внучката на легендарната актриса от Народния театър Славка Славова, е решила да кръсти момченцето на баща си – Ивайло. Той е съпруг на Аня Пенчева и така доведената дъщеря на актрисата след по-малко от три месеца ще я направи баба. „Баща ми е на върха на щастието, притеснява се за раждането повече от мен. Още се колебая дали бебето да бъде Иво или Ивайло. С мъжа ми Васил клоним към първото, защото неговият баща пък се казва Иван”, сподели пред „Преса” Карина, която миналата година издаде книга за именитата си баба. Известната с влечението си към екстремните спортове бъдеща майка признава, че бебето вече е карало кайт. „Още не знаех, че съм бременна, но въпреки че навлизам в седмия месец не преставам да спортувам. Ходя на фитнес, на пилатес за бременни, на спининг. Може би затова съм качила само 6 кг. Съжалявам само, че тази зима не можах да покарам сноуборд”, усмихна се Караньотова.

Първата вещ, която с мъжа й Васил са купили за бъдещото дете е бебефон. „Боядисваме стаята, но още не сме взели нищо друго. Не от суеверие, просто ни се струва прекалено рано за пазаруване”. За двамата, които са заедно от 5 години бебето е желано и планирано. Съпругът на Карина е продуцент и създател на кулинарните предавания „Бон апети” и „Щипка сол” по Би Ти Ви. А заедно с диригента Максим Ешкенази са създали фирма за снимачна техника под наем, предимно квадрокоптери – летателни апарати, на които се закача камерата за снимки от високо, а те се управляват дистанционно. „Последната им играчка е огромен октакоптер, който може да пренася 15-килограмова камера”, каза Карина, която смята да се усмихва на зрителите до средата та февруари и после да излезе в отпуск по майчинство. Майка й, актрисата Юлиана Караньотова, вече се готви за новата си роля на баба - „Говори на корема ми и го гали, за да я познава бебето още отпреди да се роди”.
В края на май е терминът на друга тв водеща на сутрешен блок, но по Би Ти Ви - Биляна Гавазова. Докато заместничката й в студиото Мария Цънцарова прави сухи тренировки, колегите на Биляна я пипат по корема за късмет. Тя очаква момченце и още от сега е решила да го кръсти на името на баща му – Тодор. Гавазова ще излезе в отпуск по майчинство по Великден.
Друго лице от екрана, Христина Христова-Любомирова, която чете новините по Канал 1 сутрин и репортерства в „П освета и у нас” също влезе в списъка на бременните телевизионерки. "Ако искаш идеален мъж - роди си го!", написа във Фейсбук Христина, която е съпруга на репортера от спорнтана редакция на БНТ Радостин Любомиров. Двамата са заедно от 6 години, а прди две лета минаха под венчило като вдигнаха шумна сватба с колегите си от „Сан Стефано” 29.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...