петък, 27 септември 2024 г.

Световни туроператори и организатори на конгреси опознават България чрез ексклузивен FAM Trip

 Световни туроператори и организатори на конгреси опознават България чрез ексклузивен FAM Trip

Световни туроператори и организатори на конгреси опознават България чрез ексклузивен FAM Trip

България постепенно заема мястото си като водеща европейска дестинация за бизнес събития, конференции и изложения – MICE туризъм, а също и като СПА дестинация.

В този контекст българският туроператор Sun Spree Travel Partner организира опознавателно пътуване (FAM Trip) пред селектирани международни конгресни организатори и туристически специалисти в периода 28 септември – 2 октомври 2024.

Ексклузивното събитие е частна инициатива с мисия, тъй като компанията ще играе ролята на посредник и фасилитатор на бъдещи партньорства между заинтересованите страни: български хотели, ресторанти, пространства за събития, туристически обекти от една страна и чуждестранни конгресни специалисти, туроператори и туристически агенции, от друга.

Обиколката на гостите от Италия, Нидерландия, Белгия, Индия и др. ще им даде възможност да се запознаят  с широкия спектър от възможности, които България предлага в събитийния, СПА и винения туризъм.

Внимателно подготвеният тур включва основни локации, като София, Пловдив, Рилски манастир, Банско, Велинград, Правец. Гостите ще се запознаят с историята на София и Пловдив; ще се насладят на разнообразни местни ястия и питиета, както и на интересни обичаи и традиции, които туристите оценяват високо в България.

Sun Spree ще им даде възможност да се запознаят от първо лице с локации за събития, конгресни зали, хотели и ресторанти, както и опцията за B2B срещи с местните доставчици, на които да обсъдят потенциални партньорства.

Изпълнителният директор на компанията, Мария Костова, коментира: „През последните години България заявява своя потенциал да бъде топ дестинация за MICE, SPA и винен туризъм в Европа. Страната ни предлага перфектна комбинация от история, модерна инфраструктура, добри цени и несравними природни дадености.

Нашят тур създава пряка възможност основната целева аудитория в този тип партньорства да изпита от първа ръка гъвкавостта и привлекателността на България и мястото й на глобалния пазар. Може да е малка стъпка в популяризирането на големия потенциал на страната, но все пак е крачка напред по общата ни посока България да бъде по-позната, по-ценена и по-посещавана!“

Медиен партньор на събитието е Българската асоциация на журналистите и писателите по туризъм – АБУЖЕТ.

Световни туроператори и организатори на конгреси опознават България чрез ексклузивен FAM Trip

Няма коментари:

Център по себепознание “Орфей” започва новия сезон с богата програма от събития, свързани с изкуство и духовно знание

  Продължава целогодишният учебен процес по астрология на себепознанието АСЕМАН със създателя на системата Стилиян Иванов След летните работ...