петък, 8 септември 2023 г.

CELESTYAL JOURNEY се отправи на първото си плаване по Егейско море

 

CELESTYAL JOURNEY се отправи на първото си плаване по Егейско море

Изгря най-ярката звезда във флота на CelestyalCelestyal Journey потегли на първото си пътешествие в Егейско море във вещите ръце на ветерана в бранша, капитан Ангелос Василакос.

Първите гости на Celestyal Journey отплаваха от Пирея и вече се наслаждават на първия седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който следва визията на компанията за пълно потапяне на гостите в разнообразната култура на всяка от дестинациите, които корабът посещава – Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

„На 2-ри септември успешно зададохме нова посока в предлагането на продуктите на Celestyal, като отпразнувахме първото плаване в открити води на най-новия ни кораб Celestyal Journey. Това е изключително вълнуващ момент за нас в Celestyal, защото ние продължаваме да инвестираме в обновяването на флота ни. Това събитие бележи началото на нова глава във визията на компанията с предложение за ново луксозно и стилно изживяване на борда“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидис.

За да отпразнува своето първо плаване на кораба Journey и да покаже значителното увеличение на капацитета на премиум балконите на борда, Celestyal удължава специалната си промоция за безплатен ъпгрейд с една категория на апартаментите за всички резервации за Journey*, направени до 31 октомври, за пътувания до края на годината.

Това включва награждавания седемдневен маршрут „Три континента“, който стартира на новия кораб от 21-ви октомври, както и специалните коледни плавания с продължителност 11, 18 и 19 дни, които тръгват през декември (на 16-ти декември за плаванията с продължителност 11 и 19 дни и на 9-ти декември за 18 дневното плаване).

CELESTYAL JOURNEY се отправи на първото си плаване по Егейско море
CELESTYAL JOURNEY се отправи на първото си плаване по Егейско море

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на celestyal.com, a повече информация за текущите специални оферти може да бъде намерена тук , както и чрез доверените туристически партньори на Celestyal.

*Специалният ъпгрейд с една категория за апартамент ще се прилага за всички резервации за XD, SJA, SJB, направени през този период.

За Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда.

Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Маршрути на Celestyal Journey

Най-новият кораб на Celestyal отплава на 2-ри септември 2023 г., поемайки програмата на Celestyal Crystal, първоначално по популярния седемдневен маршрут „Идилична Егея“ с посещение на Атина, Солун, Кушадасъ, Ираклион (Крит), Санторини, Миконос и Милос.

След встъпителното плаване по маршрута „Идиличнa Егея“ със старт на 2-ри септември, пътешествието на Celestyal Journey ще продължи през октомври с уникалния маршрут „По стъпките на св. Павел“, с посещение на Атина, Солун, Кавала, Истанбул, Дикили, Кушадасъ и Патмос, следван от награждавания седемдневен маршрут „Три континента“, който ще посети Гърция, Египет, Израел, Кипър и Турция. 

Очакват ни и две ексклузивни празнични плавания –  специалното Коледно пътуване с продължителност 11 дни, по време на което ще бъдат посетени Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, с два дни в Александрия и нощувка в Хайфа (Израел), за да сте на Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Има възможност и за комбиниране с новогодишното 8-дневно плаване с посещение на Ираклион, Родос, Кушадасъ, с нощ в Истанбул преди да посетите Волос.

Награди

От 2014 г. Celestyal получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 15 златни, 10 сребърни и 9 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО”, “Принос към националната икономика”, „Опознавателни пътувания (FAM) и престрипове“, „Комуникационна кампания“ и „ Многоканална маркетингова кампания“.

През декември 2022 Celestyal спечели бронзово отличие на Британските награди за пътувания в категория „Най-добър оператор на мини круиз“. Celestyal получи и титлата за най-добра океанска круизна линия в категория „Най-добро обслужване“ на годишните награди на редакторите на британското издание Cruise Critic Editors’ Picks Awards за 2022-ра награда, получена също през 2018 г. и 2019 г. През 2019 и 2020 г. Celestyal беше отличена за цялостния си принос и ангажираност за развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Освен това Celestyal подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни във:

FacebookInstagramTwitterLinkedInYouTube, Pinterest

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...