понеделник, 13 март 2023 г.

Модни експерти от Италия подкрепиха Едис Пала за „Сървайвър“

 

Модни експерти от Италия подкрепиха Едис Пала за "Сървайвър"
Модни експерти от Италия подкрепиха Едис Пала за „Сървайвър“

Модният дизайнер Едис Пала, който е сред участниците в тазгодишния сезон на „Сървайвър“, се радва на подкрепа не само у нас, но и по света, по специално Италия, където всъщност е завършил модното си образование.

Млади експерти в модната индустрия удариха рамо на нашето момче в сървайвърския му подвиг. Елиз Нзузи, която е основател и креативен директор на модния блог и агенция Miss Maltese публикува видео в Инстаграм акаунта си, с което пожелава успех на Едис в Survivor. Видеото е откъс от първия лайфстрийм на платформата, в което Едис взима участие и разказва за приятелството им и работата си като моден дизайнер.

Miss Maltese е агенция, която събира млади артисти и дизайнери от четирите световни модни столици – Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Организират също така партита на Седмицата на модата в Милано, на които гости са творци от цял свят.

Модният дизайнер с американски произход, но позициониран в Италия – Мариана Пароди също подкрепи изявата на Едис Пала в „Сървайвър“. Дамата му пожела победа с тяхна обща снимка, направена миналото лято. Тя работи и живее в Милано, като залага на нестандартни ръчно плетени тоалети.

Мариана Пароди и Елиз Нзузи са колеги на Едис Пала от модния колеж NABA в Италия, който завършват преди години. Освен състудентски отношения ги свързва и приятелство, което обяснява подкрепата им в този важен момент за дизайнера.

Няма коментари:

ККЦ кани приятелите и любителите на китайската култура на събития, свързани с нематериалното културно наследство на Хайнан

ККЦ кани приятелите и любителите на китайската култура на събития, свързани с нематериалното културно наследство на Хайнан В програмата са п...