сряда, 15 май 2019 г.

Италианската звезда Тициана Рока – с тоалет на София Борисова на червения килим в Кан


Актрисата и продуцент за втори път избира Романтика фешън за червения килим на филмовия фестивал. С творба на нашата дизайнерка бе отличена като най-стилна на наградите БАФТА в Лондон
Тазгодишният кинофестивал в Кан бе бляскаво открит и в дните до 24-ти май ще фокусира вниманието не само върху кинолентите,  участващи в надпреварата за големия трофей - наградата Златна палма, а и върху всички звезди. Те по традиция  дефилират по легендарния червен килим на стълбите пред Фестивалния комплекс на булевард Кроазет.
Широко обсъждани и следени, както обикновеновено, са не само представените в програмата филми, а и начинът, по който изглеждат звездите. И ако във фестивалната програма няма включен наш филм, то на червения килим България в лицето на София Борисова триумфира за втора поредна година.
Известната италианска актриса и продуцент Тициана Рока отново избра рокля на най-титулуваната българска дизайнерка , за да блесне на откриването. След като бе отличена през 2017 година като една от най-стилните звезди на наградите БАФТА в Лондон , облечена в рокля висша мода на София Борисова и бе ослепителна на миналогодишното издание на фестивала в Кан,тази година Тициана Рока отново се довери за визията си на собственичката на Романтика фешън.
Роклята,к оято избра италианската звезда е от линията Limited Edition, изработена от черна дантела - висша мода с бродирани 3D  цветя, обшита с черни кристали, издаде дизайнерката. Горната част на тоалета е корсетна, за да подчертае женствените форми на Тициана, а долната е многопластова пола в омбре-чернобежов цвят.

Няма коментари:

Новият модерен и многофункционален спортен комплекс “Комак спорт” бе открит в Банкя

Откриха най-големия и модерен спортен център в Банкя Комплексът разполага с два открити и един закрит тенис корт и мултифункционално игрище ...