сряда, 30 януари 2019 г.

И нека целувките от сънищата завалят!




С новия филър от пето поколение YVOIRE - нови устни за деня на влюбениете или 8 март!
 
Намаления и подъръци са приготвили в салона за красота Персона за клиентите си по повод настъпващата пролет и традиционните женски празници.
Край на duck face и издайническия изпъкнал бордюр, който издава евтиния и „просташки“ филър в устните. Вече е възможно устните ви да изглеждат равномерно пухкави, естествено опънати и съблазнително плътни.
                Ще привличате погледите и желанията без да предизвиквате съмнения и въпроси с какво сте напълнили устните си?!
                Любимият ви човек ще запомни този празник, в това няма никакво съмнение! А вие? Вие прости ще бъдете неустоими и думите ви ще достигат целта си както никога преди. Колкото до целувките, те ще са ...
                От 1 до 8 март, седмица на устните от Yvoire в Персона. Всеки записал се ще получи 20% отстъпка от цената!


За производството на филърите YVOIRE се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences), благодзарение на която филърите Yvoire classic и Yvoire volume, са  двуфазни по технологията си на  производство, вкарват се в кожата и се разпределят в тъканите на пациента както монофазните гтелове на известните марки, щато в същото време съхраняват обема толкова дълго, колкото и двуфазните. Ето затова  филърите Yvoire -  са филъри от 5 поколение. Те са хибрид който съчетава най-добрите качества на вече известните гелове.

Не бъркайте LG Electronics, което произвежда битова техника и LG Life Sciences което произведе и разработи ваксината против хапатит B (HBV), антибиотика Фактив и много други. За 14 години, компанията произведе собствена хилуронова киселина, която се използва в различни области на медицината (травматология и ортопедия, офталмология, гинекология).

/СНИМКИ /
Коментар на пациент:
 “Отток практически не се появи. Като цяло, наложи се употребата на по-малко количество препарат за достигане на необходимия ефект от предишния път. Още един плюс е, че нямаше силна болка. Търпимо е, а това за мен е важен плюс. Устните ми станаха симетрични, нищо не се наложи да се доинжектира. Изглеждат много естествени. Много съм доволна от ефекта!“


Препаратът е 100% биоразградим т. е. С времето той се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.
В дадения момент филъра Yvoire може д се похвали със сертификати за качество от Европейската дирекция по качеството на лекарствените препарати, както и със сертификати от министерствата на здравеопазването на всички водещи в козметичната индустри страни в света.

Какво трябва да се знае от тези които избират Ивор?
Филърите от пето поколение са изключително щателно тествани в Корея. В експеримента са участвали 41 жени. Възръстта на всяка от участничките е в диапазона от 30 до 55 години. Всяка е искала да се избави от бръчкита на устните и носа. Като резултат, експертите установили, че препаратът в пълна степен удевлетворява очакванията им и за определения период отстранява проблема.
В контурната пластика с Ивор, анестезията се използва крайно рядко. От нея се отказват във връзка с това че убождането се прави с много тънка игла. Изключение се прави само за пациенти с изключително чувствителна кожа. Резултата е виден веднага след процедурата .




Няма коментари:

Мезотерапията е минимално инвазивна процедура, използвана за лечение на болка в тялото, твърди д-р Борислав Кирчев

Д-р Борислав Кирчев:  Болката е победима с мезотерапия Автор Милена Хлебарова Доктор Борислав Кирчев е потомствен лекар, трето поколение, им...