четвъртък, 15 ноември 2018 г.

Диамантен щит за кожата срещу вредните влияния на свободните радикали, синята светлина и замърсяването


Всеки ден кожата Ви се бори срещу външни агенти. Но експертите са намерили своя най-добър съюзник: Diamond Cocoon Collection
Ние водим вълнуващ, забързан, стресов живот. Дори когато не сме наясно с това, ние живеем живот, заобиколен от невидим свят, който е замърсен и вреден, който има силно отрицателно въздействие върху кожата ни. За да предотвратим всичко това, което ни спира да се насладим на начина на живот с пълна свобода, Natura Bissé създаде колекцията Diamond Cocoon. Пълна грижа, която предпазва кожата от съвременното замърсяване, като по този начин ни позволява да се изправим пред ежедневните предизвикателства без ограничения.

МОДЕРНО ЗАМЪРСЯВАНЕ

Невидимият свят, който ни заобикаля, се състои от микроскопични замърсени частици, които се разпространяват вътрешно и външно и идват от трафика и промишлеността, от комини и климатици. Невидимият свят също така включва газове и тежки метали от околната среда, слънчево излъчване и синята светлина, излъчвана от всички цифрови устройства. Ден след ден нашата кожа се насища с този невидим свят и страда от нейните ефекти: преждевременното стареене, тъмни петна, дефекти, сивкав и тъмен тен... замърсяването дори променя микробиотиката на кожата - тези милиони полезни микроорганизми, които обитават кожата, за да я поддържат и запазват здрава и лъчезарна.

ОСТАВЕТЕ ВАШАТА КОЖА ДА СЕ ПРОЧИСТИ

Колекцията „ Diamond Cocoon Collection“ се ражда от необходимостта да се предотвратят щетите, които съвременното замърсяване причинява на кожата ни. Тази иновативна гама грижа за кожата, която не съдържа алкохол и е без парабени, използва всеобхватен подход, за да събуди пълния потенциал на кожата и да възстанови естествената си способност да се защитава от външни агресии. Създаден с най-съвременните съставки и базиран на три стълба - укрепване, щит и освобождаване - колекцията Diamond Cocoon обгръща кожата и активира вродената си сила. Резултатите? Силна безупречна кожа, която заслепява с естествената си красота и младежко излъчване.

DIAMOND COCOON SKIN BOOSTER - Укрепващ концентрат. УКРЕПВА  вашата кожа и я възстановява от екологичните щети
DIAMOND COCOON ULTIMATE SHIELD - Защитен мист.  ЗАЩИТАВА кожата Ви от множество замърсители
DIAMOND COCOON ENZYME CLEANSER - Дълбоко почистващ мус. OСВОБОЖДАВА кожата Ви от токсини и замърсявания

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе Ноулс, Катрин Зита-Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите „Оскар“ да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.
В България Natura Bisse е представена от Esthetic Privilege. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна.
Сред премиум локациите и най-дългогодишните партньори на марката са Гранд Хотел Поморие, хотел Ястребец Уелнес и СПА, MG Beauty Center, Timeless Beauty Studio и салони Елинор в София, Гранд Хотел & СПА Приморец в Бургас, Victoria SPA, салон Визаж  в Добрич и много други локации в цяла България. Повече за Natura Bissé България можете да научите на: http://www.estheticprivilege.bg

Няма коментари:

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен пресъздава българска народна песен с гласа на Нина Николина

  Белгийският виртуоз Даниел Верстапен пресъздава българска народна песен, с гласа на Нина Николина Певицата, Любо Киров и Калин Вельов ще с...