петък, 5 октомври 2018 г.


Красавици от цял свят се събират за конкурса Lady Universe 2018 в хотел Маринела


Момичета от 4 континента, сред които представителки на Япония, Корея, Ямайка, Намибия, Русия, Украйна, САЩ, Европа и Балканите ще се борят за престижната корона

Ню йоркският модел, моден блогър и актриса Мила Бог ще 
пристигне специално в София, за да се присъедини към журито на Lady Universe 2018



Момичета от 18 до 28 години, от цял свят, ще донесат екзотиката на страните си в София от 15 до 19 октомври. По традиция, за трета поредна година, те ще отседнат в бляскавия хотел Маринела и ще се радват на удоволствията, които той предлага.
На 15.10 претендентките за короната ще се отпътуват за древната столица на България Велико Търново, където ще се потопят в историята и културата на страната, традиционната кухня и гостоприемство на българите. През деня красавиците от цял свят ще се срещнат с кмета на града г-н Даниел Панов, а вечерта ще отседнат в изцяло реновирания луксозен Интерхотел Велико Търново, където ще се проведе и първият кръг от конкурса Lady Universe 2018, а именно Вечерта на талантите. Всяка от претендентките за титлата ще може да впечатли гостите и журито със своите качества и таланти.
На 17.10 отпочинали и заредени с енергия и емоции, отново в София, ще се проведе и вторият кръг на конкурса - Вечер на нациите. Всяка от участничките ще представи културата на своята страна, облечена в традиционна носия от своята родина. 



В унисон с темата на вечерта, организаторите са избрали изисканата обстановка на р-т Bulgar Хотел Маринела.
18.10 ще бъде посветен на срещи с медиите. Национални директори от страните участници в конкурса, лицензиантът на марката Lady Universe Цвети Разложка и претендентките за престижната световна титла ще се срещнат с родни медии и блогъри на специално организиран обяд.
Бляскавият гала финал на конкурса Lady Universe 2018 ще се състои на 19 октомври, петък, в перлата на нощна София Club MEGAMI в хотел Маринела. Тур по бански костюми, официални рокли и много изненади от организаторите очакват гостите на конкурса.
Като организатор и основен медиен партньор Code Fashion TV ще излъчи целия конкурс Lady Universe 2018, както и ще покаже на зрителите най-интересното от червения килим, интервюта с претендентките за короната, организаторите и VIP гостите.
Коя ще бъде новата Lady Universe 2018? Ще разберем на 19.10, петък, от 20.00 часа в Club MEGAMI Хотел Маринела.

За повече информация следете:
http://ladyuniverse.net/
https://www.facebook.com/ladyuniversecontest/



Няма коментари:

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен ще свири с български звезди

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен покани за концерта си Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов Световноизвестният белгийски пианист и ек...