понеделник, 10 септември 2018 г.


Най-новият BUZZ Sneaker Station отваря врати с live set на DJ Doncho

Третият магазин на веригата в София ще посрещне феновете на стрийт модата в Сердика Център

 Нов Buzz Sneaker Station отваря врати с парти за най-големите си фенове! Третият магазин на веригата за кецове в София очаква почитателите на градската мода в Сердика Център (бул. „Ситняково“ 48), а официалното му откриване е в четвъртък, 13 септември.
Старт ще даде DJ Doncho, който ще пуска музика специално за доброто настроение на първите клиенти на новия BUZZ.  Партито в магазина е продължение на лятната вълна на веригата, която подкрепи турнето с негово участие Hip Hop History Repeating 2018. Най-големите звезди на родния хип-хоп, сред които и Ъпсурт, Спенс и NDOE, превзеха сцените на 6 морски курорта, а в шоуто си те показаха дизайнерски кецове, персонализирани от BUZZ специално за тях.
Освен с подбрана музика, новият BUZZ ще зарадва първите си клиенти с намаления, бутикови сладки изкушения и яки снимки в специалния фото-корнер на магазина.  Както и в останалите магазини на Buzz Sneaker Station в София, Варна и Бургас, и в новия клиентите ще имат избор между  над  300 модела кецове и последните колекции тениски, суичъри, шапки  и други спортни артикули на селекция от  8 от най-актуалните световни бранда.


Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...