понеделник, 10 септември 2018 г.


Прея изненадва със супер тяло на Sofia Fashion Week

Поп-дивата свали 15 килограма, за да блесне в ревюто на “Biliana Yotovska label“
За трети пореден път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе участие в най-престижното модно събитие в България - Sofia Fashion week. X-nrgy crew, Прея, балетът The Sеcret garden show, както и световният и европейски шампион по културизъм – Митко Димитров и забележителната Гери Дончева ще участват в шоуто, за да го превърнат от дефиле в един истински пърформънс.
„Никога не изневерявам на себе си и този път съм подготвила истински спектакъл за представянето ни на Sofia Fashion Week. Момчетата от X-nrgy crew ще Ви раздвижат, а шоколадовото  момиче с кадифен глас и изцяло нова визия ще пее за Вас! Красивите момичета от The Secret garden show, по традиция ще дефилират с новите екипи, за да ги покажат в пълен блясък, а моята половинка в живота, Митко Димитров, ще ме подкрепи от сцената! Заслужава си да гледате! Ще Ви очакваме!” – разкрива част от подготовката на ревюто Йотовска, дни преди ексклузивната премиера в рамките на софийската модна седмица.
От създаването на лейбъла, най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес“ твърди, че мотивацията за промяна може да се пробужда и от подходящия екип. Точно тази енергия тя влага в създадените от нея модели. Желанието й е да създаде увереност. За най-титулуваната бикини фитнес състезателка у нас, експериментирането с визията по време на тренировка е забавен начин да разнообразяваме спортните занимания. Атрактивните и удобни сетове на “Biliana Yotovska label“ са очаквано секси, но класически и стилно поднесени.
Създадох нова, ексклузивна линия, вдъхновена от дъждовното лято тази година. Много от Вас вече бележат прогрес в залата облечени точно в този дизайн. Но за този сезон залагам на камуфлажа, при това в три разновидности. За борбени и целеустремени дами! Елегантно, спортно, удобно! Моята философия е много проста: стремя се да създавам уникален дизайн за безупречна визия и максимален комфорт! С целия ми професионален опит осъзнавам отлично колко е важно да се чувстваш уверен, докато постигаш целите си! Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в комфортно облекло, всички погледи трябва да са приковани към Вас! Помислила съм и за най-малките детайли! Както знаете, колекциите ми са придружени и с необходимите аксесоари, за да бъде Вашият “сет” напълно завършен! Това Ви очаква и с новата есенна колекция.” – допълва Йотовска и с нетърпение очаква представянето си в рамките на най-престижния моден форум в България на 17-ти Септември, Понеделник, от 19.00 часа в зала EFE, на столичния хотел „Маринела”.


За програмата: В топ форма за 90 дни с Прея и Биляна
Преди 3 месеца, Биляна Йотовска и Прея се събраха в името на един общ проект наречен „В топ форма за 90 дни“. Заглавието е вдъхновено от авторското ДВД, което преди 5 години излезе на българския пазар. Това бе и първият продукт, който бикини фитнес шампионката създаде за своите последователи.
Вдъхновена от стотиците положителни отзиви на своите потребители, Биляна Йотовска реши да демонстрира, как работи цялата концепция за здравословен начин на живот. Така се среща с Прея, шоколадовата певица, която се слави със своите пищни и симпатични форми.
Двете се впуснаха в проекта с много страст и в продължение на 3 месеца показаха на последователите си, как имаш ли желание и воля, можеш да постигнеш целите си. Прея успя да свали забележителните 15кг и два размера от облеклото си. Певицата признава, че кардиото не е най-любимата й част от промяната, но пък със своите полезни видеа, тя сподели, как се справя с предизвикателството. През цялото време на проекта, веднъж седмично, Биби и Прея излъчваха пряко резултати и даваха информация за промяната. Летният сезон бе доста ангажиран и за двете дами, но с общи усилия успяха да убедят аудиторията, че желанието е по-силно от оправданието.

В проекта, Биляна приложи целия си професионализъм. Тя облече Прея в своите дизайнерски екипи под бранда „Biliana Yotovska label и се погрижи за отличната й спортна визия, в която, безспорно, певицата открива своята мотивация. Прея се храни и тренира според индивидуални режими изготвени от Биби, които тя променяше според напредъка. Подходящите натурални добавки, на които Прея заложи, също са под бранда на Биляна. Идеята бе да обедини всичките услуги и продукти, които създава за крайния потребител и да ги приложи в програмата създадена за лъчезарната певица. Резултатите са налице.
Ето, какво споделя Биляна за предизвикателството: „Процесът за постигане на топ форма е, на първо място, свързана с душевния комфорт и полезните навици. Важно е да се грижим за себе си, да мислим за бъдещето. Добрата форма не е въпрос на сезонност, а на постоянство. Гордея се с Прея и крайният резултат. Силно вярвам, че тя ще продължи да прилага наученото и то ще се превърне в ежедневие за нея. Така няма да спира да ни изненадва с прекрасни форми.“

Няма коментари:

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен ще свири с български звезди

Белгийският виртуоз Даниел Верстапен покани за концерта си Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов Световноизвестният белгийски пианист и ек...