петък, 1 юни 2018 г.


Ново меню на борда на Turkish Airlines



 


Всички, пътуващи с полети на кратки разстояния на авиокомпанията,
вече могат да се насладят на обновената селекция от кулинарни изкушения

 Turkish Airlines, авиокомпанията, носител на редица световни отличия за своите кетъринг услуги, вече предлага изцяло ново меню на борда на всички свои полети на кратки разстояния, сред които е и София Истанбул. Сега то е още по-богато и разнообразно и предлага на пасажерите избор между няколко вкусни варианта както за закуска, така и за обяд и вечеря.

В съответствие с мотото на авиокомпанията, новото меню мотивира пътуващите с Turkish Airlines да разширят своя свят и ги отвежда на своеобразна кулинарна обиколка около света. Вдъхновено от идващите топли месеци, то залага на свежи плодове и зеленчуци, като предлага по нещо както за любителите на сладкото, така и за тези, предпочитащи солени ястия. Пътниците на Turkish Airlines имат възможността да се насладят на любими класически ястия като салатите „Капрезе“ и „Цезар“, но и на домашно приготвени десерти, които ще зарадват и най-големите кулинарни ценители. Приятната комбинация от вкусове е допълнена от умело подбрана селекция от апетитни сандвичи, включваща както месни, така и вегетариански опции.

Новото меню е част от непрестанния стремеж на Turkish Airlines да обогатява и развива своите услуги така, че да превърне пътуването на своите клиенти в несравнимо и незабравимо преживяване. Авиокомпанията непрекъснато увеличава своята глобална маршрутна мрежа, добавяйки нови дестинации, които могат да посетят и пътуващите от България, благодарение на удобния полет от София до Истанбул, който трае едва 50 минути и се изпълнява цели 18 пъти седмично.


Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...