неделя, 1 април 2018 г.

Лицето на REFAN  снима клип с гримьорката на Ивана Тръмп и Серена Уилямс
Всички от 12-членния екип на Мила Христова са работили за Седмицата на модата в Лондон и Фешън Тв

Клипът на REFAN с участието на модела с кариера в Англия Мила Христова, бе заснет от международен екип в Южен  Лондон. Дванадесет професионалисти от различни националности в продължение на 10 часа неуморно се трудиха заедно с красивата българка, която от 15-годишна живее и учи във Великобритания. Младата дама е дефилирала за Валентино, Версаче, Ермано Шервино, Джъст Кавали, Патрисия Пепе, Дона Карън. Участвала е в рекламни кампании на Лореал и Кока-Кола.

Обединяващото, спойката между тима и Мила бе, че всички са работили, или са се изявявали на  Седмицата на модата в Лондон и  Фешън тв.

Клипът на REFAN е стилен и същевременно секси, озвучен е на два езика – български и английски и елегантният начин, по който е сниман издава, че е прицелен не само към българския, а и международния пазар – все пак REFAN има повече от 400 магазина по света.
Екипът, заснел видеото, също е сбор от знаменитости в своята област.  

Режисьорът и оператор с артистично име PAVZO е  член на журито на международните фестивали за модни филми в Маями, Мексико и Бразилия. Той е официален медиен партньор на международните фешън филмови награди в САЩ и на Седмицата на модата в Лондон. Номиниран за наградите на FTV на 66-ия международен филмов фестивал в КАН.

Дизайнерът Красимира Стойнева създаде четири тоалета за Мила специално за клипа на REFAN в рамките на  две денонощия. Талантливата българка основава в Англия собствен лейбъл през 2014 година, който вече е разпознаваем на световната модна сцена с необичайния материал, с който работи -  мотото й е „Обличайте се в коса, а не в кожа“. Красимира прави дрехи от изкуствена коса.  Фешън тв е излъчила филм за облеклата на Стойнева, която преподава в университета в Източен Лондон.

Джо Шугър е съпруга на известен музикален продуцент, но свети със собствена светлина. В светските среди е известна като „гримьорката на звездите”. Сред клиентите й са  Ивана Тръмп, Серена Уилямс, топ моделът Петра Немцова и др.

Авторът на прическата на Мила - Тим Фюрседон е творил косите за ревюта на Том Форд, за рекламата на Шварцкоп и е носител на престижната награда Коафьор на годината.
Съзвездието от професионалисти със забележително портфолио оцени не само уменията на Мила Христова, а и омайващите аромати на REFAN. Резултатът от усилията на модните корифеи е запомнящ се клип – модерен и изискан.


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...