четвъртък, 4 януари 2018 г.

Turkish Airlines с нова линия детски играчки
по време на своите полети



Новите и иновативни играчки ще се предлагат на всички международни полети,
за да помогнат на малките пътници да прекарат приятно времето си
на борда на авиокомпанията


Turkish Airlines, авиокомпанията с най-голямата и обширна мрежа от международни дестинации в света, продължава да намира начини да подобри пътническото преживяване на своите клиенти, следвайки природосъобразната си корпоративна политика.
От януари 2018 г. авиокомпанията заменя изцяло детските играчки, които предлага на борда, с нови, направени само от естествени материали. Товa решение е продиктувано от желанието на Turkish Airlines да предотврати възможните вредни въздействия на пластмасата както върху децата, така и върху околната среда. Авиокомпанията се стреми всеки аспект от дейността й да отговаря на нейните цели за устойчиво развитие и екосъобразна работа.
Новите играчки, изработени специално за Turkish Airlines, отговарят на нуждата на малките пътници между 3 и 12 години от допълнително забавление по време на полет. Новата линия играчки забавлява децата, като едновременно с това ги запознава и с темата за застрашените видове животни. Turkish Airlines в партньорство със Световния фонд за дивата природа в Турция се надяват чрез играта да възпитат отношение към опазването на животните сред децата – тези, които ще наследят света и ще бъдат отговорни за грижата за него.
Плюшените играчки са изработени от памук, а дървените части са произведени съгласно правилата за устойчивост, определени от Съвета за стопанисване на горите.
Разработвайки екосъобразни продукти и опаковки, Turkish Airlines продължава да въвежда иновации. При новата линия играчки международният превозвач работи съвместно с производители на играчки с цел да създаде продукти, които насърчават устойчивото развитие и доброто здраве, като в същото време повишават информираността на най-малките пасажери за дивата природа.


За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 329 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии в 120 държави.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.
За Star Alliance:

Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 450 ежедневни полета до 1300 летища в 190 страни.

Няма коментари:

Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

  Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев” Деси Тенекеджиева отново събира елита на...