сряда, 3 януари 2018 г.

REFAN за трети път с приз “Златно сърце”за изключително активната си подкрепа за спорта, изкуството, културата и здравеопазването

Пловдивският бранд с награда „Корпоративен гражданин”

За трети път „Рефан България” бе отличен с наградата „Златно сърце” за щедрата си добротворческа дейност.
Пловдивският бранд получи приза "КОРПОРАТИВЕН ГРАЖДАНИН" за изключително активната си подкрепа за спорта, изкуството, здравеопазването, културата и благотворителността. 

„Рефан България“ е водеща световна марка, която стана синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в повече от 30 държави на 5 континента. Компанията предлага стотици висококачествени продукти, базирани на натурални съставки и създадени да радват клиентите.

Фирмата е била спомоществувател  на редица  каузи със социален и обществено значим характер, с което даде пример на други компании да се включат в подобни инициативи.
Преди време община Пловдив заяви, че „благотворителността на REFAN е от голямо значение и поради факта,че средна по големина фирма поема социални отговорности,присъщи на организации с много по-големи финансови възможности".
Компанията е една от най-социално отговорните в страната - само през последната година е подкрепила стотици спортни, социални, културни и здравни инициативи.

Собственикът на
REFANАнгел Попов е кавалер на престижните награди „Благодетел на годината“, носител на статуетката за добротворчество „Димитър Кудоглу” и на приза „Малкият принц” за най-верен дарител, подобрявайки качеството на живот на децата-аутисти в България. Г-н Попов е отличен и с  почетния знак  на „Хора с добри сърца”.

 „Рефан България“ изцяло реновира и оборудва детските отделения - хирургично и  онкохематологично, в болница „Свети Георги“ в Пловдив, подари кувьоз на болница „Проф. Д.Стаматов“ - Варна, направи щедри дарения за детски домове и социални заведения.

Компанията организира масовия мемориален крос „Стефан Попов“ в Пловдив,футболната купа Evima Refan Cup, подкрепя изявите на федерацията по аеробика, шампионатът по снукър, по спортни танци и мн.други.
Подпомага изключително активно българския футбол във всичките му нива. Компанията за парфюмерия и козметика е един от основните спомоществуватели на старозагорския Берое. Дълги години REFAN подкрепя школата на Локо Пд, както и тази на Пълдин. През 2017-а година бе възродена школата на Хебър Пазарджик, а първата компания, която подаде ръка на един от най-големите футболни центрове, бе отново Рефан България.


Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...