четвъртък, 23 ноември 2017 г.

Топмоделът Мила Христова избра REFAN


Мила Христова, може би най-образованият български модел, който работи в странство,се влюби в ароматното съкровище на REFAN–стана лице на REFAN GOLD COLLECTION.
Мила има няколко поредни участия в Лондонската седмица на модата, като при последнотоиздание на събитиетосе появи в британския Vogue. Българката вече се е снимала за реклама на световна козметична марка, но откровено споделя:
"Запленена съм от ароматите на REFAN!  Бях силно впечатлена,
чепарфюмните  композиции са съвместна разработка с най-голямата британскафирма в браншa. От 13-годишна живея в Англия и познавам тази компания. Тя е известна с това, че създава аромати, не само възбуждащи въображението, но и съдържащи уникални съставки,наречени „специалитети“, които са запазена марка и не могат да бъдат възпроизведени от друга фирма.Известно е, че аз имам слабост към неповторимите неща", казва Мила Христова, която е завършила LancingCollege, частно училище в Топ 15 на най-добрите в Англия. Бакалавърската й степен  по  медия, пиар и културология е от LondonUniversityofthearts, а магистърската -  по стратегически маркетинг от Londonschoolofbusinessandfinance.
Мила
е приета за член на InternationalartclubLondon, основан през 1863 година от Чарлз Дикенс. За членство в него годишно се подават стотици молби, но се приемат единици и българката е сред  малцината на възраст под 30 години, допуснати в клуба.
Като всяка млада жена Мила,обича да екпериментира с нови ухания, тъй като е човек от променящия се свят на модата. Тя избира
REFAN INTENSE GOLD, не само защото името кореспондира с интензивния й начин на живот – от подиум на подиум и от самолет на самолет.
Г-ца Христова е очарована от зашеметяващитеухания, които са резултат от дълъг и сложен творчески процес и точно това я кара да види отражението на собствената си артистична  натура в тях. Създаването на един парфюм може да се сравни със създаването на произведение на изкуството.  Неслучайно тук също се говори за ноти, тонове, акорди.За да се постигне хармоничното съчетание от аромати в колекцията REFAN INTENSE GOLD са необходими познания, добър вкус и много фантазия и всички те са вложени от парфюмеристите на REFAN с много труд, любов и желание.
“В пловдивския бранд ме привлече и стремежа им към безкомпромисно качество и световно ниво на продуктите.

Затова аз, Мила Христова, избрах  REFAN!






Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...