сряда, 5 юли 2017 г.

Помогнете на българската марка за победи световните!
Нашите приятели от РЕФАН са на финала, заедно с "Шварцкопф" и "Манхатън"!

„Рефан България“ се класира на финала в класацията за „Любима марка на българския потребител“!
Ето обръщението на хората от фирмата към любимите си клиенти:
Само крачка ни дели от първото място! Благодарение на вашето доверие и подкрепа сме сред първите три бранда и в двете категории, в които участваме: „ Козметика“ и „Българска марка“! За пореден път ви призоваваме да ни помогнете, за да изминем убедително финалната права и да грабнем приза! Водим ожесточена битка с Schwarzkopf и Manhattan cosmetics в категория „Козметика“ и затова се нуждаем от подкрепата на всеки българин!
Гласувайте за REFAN на
http://mylovemarks.eu/index.php
в категориите: „ Козметика“ и „Българска марка“.
Гласуването в третия, последен етап на класацията, стартира на 3 юли и ще продължи до 9 юли включително.
Нека подкрепим българското! Всеки глас е важен! Разчитаме, че и този път ще отделите от времето си и ще ни подкрепите активно, за да стане REFAN марка № 1 в категориите, в които се съревновава!
Не се съмняваме, че имаме много почитатели, нека благодарение на вашите гласове всички разберат, коя е предпочитаната и харесвана козметична марка в България!
Благодарим ви от сърце!

Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...