четвъртък, 13 юли 2017 г.


REFAN- ЛЮБИМА МАРКА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ

REFAN
грабна титлата „ЛЮБИМА МАРКА на българския потребител за 2017 г.“ след оспорваносъревнование и след като получи най-много гласове в третия кръг на едноименната класация. Освен в генералното класиране, козметичният брандубедително спечели първото място и в двете категории, в които се състезаваше: „Козметика“ и „Българска марка“, като остави конкурентите далече зад себе си.
Признанието е особено ценно за
REFAN, защото за разлика от други класации тук не се разчита на жури, а единствено на потребителските предпочитания и емоционална привързаност.
Надпреварата продължи повече от месец в три последователни кръга и в нея потребителите имаха възможност да номинират в 39 категории предпочитаните от тях брандове.Сред събралите най-много потребителски гласове тази година са: JohnnieWalker, Spetema, Солети Златна Добруджа, Бонбони Черноморец, Престиж, ЛАКТИМА БАЛКАН, БОР ЧВОР, Майонеза Краси, Harmonica, Weleda, Bioderma, Hipp, BMW, Samsung,  HappyBar&Grill, focus-news.net, NOVA, Doppelherz, Credissimo, SerdikaCеnter, BILLA, fashiondays.bg, Hewlett Packard Enterprise Company и PharmаHyaluron.
REFAN  печели за втора поредна година призовото място в категория „Козметика“, а обстоятелството, че тази година печели и в категория „Българска марка“, в която се включва за първи път, както и фактът, че е с най-висок потребителски вот в класацията, недвусмислено посочват коя е любимата марка на българския потребител. От компанията са изключително удовлетворени от резултатите и изразяват своята огромна благодарност към всички, които са отделили от времето си за гласуване и са дали своята оценка за българската козметична марка, която е на пазара повече от 25 години и е популярна не само у нас, но и по света със своите бутици в 50 държави на 5 континента.
Сертификатите на класираните на призови места брандове бяха връчени на тържествен коктейл в хотел Хилтън, София,даден от организаторите на класацията „Любима марка“ – сп. „Бизнес лейди“. Отличените в различните категории компании получиха и изискани подаръчни комплекти, осигурени от REFAN.

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...