понеделник, 5 юни 2017 г.

Израелски апарат намалява най-малко 2 см само с една процедура

Уредът "Белаконтур" безболезнено и без усилия изглажда целулита, свива обемите, топи тлъстинки


                                                                   Преди и след
Лятото вече е тук. Изпод леглата изпълзяха зли кантари,  а се оказва, че в гардероба банските  някакси са се свили.

Ако диетите не са силната ви страна или сте трупнали килограми на точно определени  места, изходът е апаратът „Бела контур” – както всички добри машини за отслабване или разкрасяване, и той е израелска направа.  Уредът е медицинско изобретение, създаден от научен екип в Ерусалим за лечение на затлъстяване, целулит и изхвърляне на токсини и тестван в световноизвестната израелска болница „Хадаса“.

Преди процедурата пациентът  преодолява срама и ужаса и се качва на кантара. После  правят пълна фотосесия на зоната, от която иска да заличи мазнините, целулита и изобщо излишествата. Подготовката за процедурата не се изчерпва с това.  Желаното място прецизно се очертава и всяка част се измерва. Как иначе ще разберете колко с колко сантимерта сте намалили обиколката още при първата терапия?

В какво се състои самата тя? Пациентът ляга, отпуска се, поставят му се електроди и кожата се намазва с гел. С апликатор, излъчващ ултразвукова вълна, започва спираловидно движение на проблемните зони. Манипулацията трае 40 минути.

Чрез ултразвукова вълна се предизвикват вибрации на мастните клетки и чрез триене се освобождават съдържащите се в тях мазнини.На практика ефектът е като от липосукция, но безкръвен, безболезнен и без нежеланите естетични деформации на тъканите. Има маса медицински уреди за редуциране на мазнини, алтернативна липосукция, но апаратът „Белаконтур“ няма аналог,  твърдят създателите на апарата.

След процедурата е добре да се направи кратко физическо натоварване - 3 минути каране на колело, пътека, бързо ходене в парка или изкачване на стълби. Това спомага да се изхвърлят по-бързо мазнините, които вече са отишли в кръвта и отпадните продукти в лимфата в резултат на ултразвуковата процедура.

При едно посещение се работи върху една зона, например корем или бедра, или ръце, шия. При жените, подложили се на диета първите изгубени килограми се отразяват на лицето и бюста, докато „паласките“  и „бананите” по корема си остават.  При намаляване на теглото бедрата и коремът се повлияват последни, а и доста често спирането на диетата се увенчава с „йо-йо ефект”.

С „Белаконтур“  резултатът е обратен:  мастните депа се стопяват моментално и не се възстановяват.

„Има немалко уреди, които претендират, че редуцират мазнините, но апаратът „Белаконтур“ няма аналог“, твърдят от Медицински център „Епика“ в София. Броят на необходимите процедури за постигане на желания резултат варира между пет и десет, но със сигурност още от първия път се вижда разликата в сантиметри. В най-лошия случай обиколките намаляват със сантиметър-два, но има и отличници с по 5-6 след първата процедура.

На снимките ясно се вижда разликата - как наедряла и отпусната плът се свива и стяга, а така наречените бирени коремчета при мъжете се стопяват и изчезват.  Заличава се и целулитът, а бедрата стават стройни и стегнати. Най-хубавото е, че не се налагат поддържащи процедури.
Фирма „Белаконтур” е  основана през 2004 година от младия инженер Илан  Фефелберг и група от 10 съмишленици. Първоначално започва да работи със световни дистрибутори от страни като Бразилия и Аржентина.  Вече се е наложила в повече от 50 държави, вкл. и в САЩ, където уредите са стотици, а цената на само един от тях е 100 000 долара.


Причината за успеха е, че машината топи ненужните мазнини в клетките на базата на естествените природни процеси в организма.

Процедурата е безболезнена и трае около 40 минути. Освен че намалява обиколките с няколко сантиметра, тя разбива целулита, оформя мускулите и стяга кожата. Най-важното е, че е абсолютно безвредна и безболезнена.  Усещането е като за лека тръпка от електродите и приятен допир. Вместо мъчителни диети или изтощителни тренировки във фитнеса, човек просто си лежи, масажират го с ултразвук и резултатът върху най-трудните за редуциране и стопяване на мазнините зони (корем и паласки, външна и вътрешна част на бедрата, ханш и ръце) е налице, при това още след първите процедури.

Ценното е, че апаратът  прави точна диагностика и изчислява в реално време мястото, плътността и дебелината на целулита и мастната тъкан, пази досие на всеки пациент  и реагира адекватно.

Нискочестотната ултразвукова вълна привежда набелязаните мастни клетки в състояние на клетъчен резонанс и така те се освобождават от мастното си съдържание. Когато мастната субстанция е разбита на липиди се усвоява от кръвта, оттам попада в черния дроб и в следващите 24 ч. се използва от организма като предпочитан енергиен източник, вместо въглехидрати и захари.

Останалите мастни клетки вече на са толкова големи и плътно прилепени и това осигурява по-добро кръвообращение и ускоряване на метаболизма!

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...