вторник, 23 май 2017 г.

REFAN с приз от Лайфстайл Оскарите за 2017-а
Качествените продукти с натурални съставки на REFAN получиха поредно заслужено признание. Този път - на тържествената церемония на VIP Lifestyle Awards 2017, която отличи водещите участници в индустрията за подобряване начина на живот.
На годишните награди за луксозни брандове и бизнес „Рефан България“ грабна приза в категория  „Международна марка качествени природни продукти“, с което доказа, че ако се работи с хъс и вдъхновение, ако се следят тенденциите на пазара и не се жалят средства за иновации, признанието и успехът не закъсняват.

Българският козметичен бранд се радва на световен просперитет с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага. „Рефан България“ е удостоявана четири пъти с наградата на Forbes Business
Awards, както и със световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги”. Компанията е отличена с Европейската награда за качество и бизнес престиж – Golden European Award, с приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“,  и други международни награди.
На тазгодишните  Лайфстайл
Оскари златна статуетка получиха и световните шампиони Кубрат и Тервел Пулеви за тяхната зала "Спортен център Пулев".  Освен за знаменитости от световната боксова сцена, тя е отворена и за детските спаринг срещи, за да могат малчуганите да се докоснат до магията на спорта.
Всички призьори от вечерта получиха и стилни подаръци от REFAN – парфюмни комплекти REFAN GOLD COLLECTION - най-новата серия в ароматното портфолио на популярната и харесвана марка.

Един от най-успешните българи извън границите ни - Атанас Вилнер, който е избран за дизайнер на испанската суперкола Tramontana и на хърватската компания за спортни електромобили Rimaс, също бе сред главните герои на церемонията.






Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...