четвъртък, 9 март 2017 г.

Втори семинар „Успешен млад лидер“

Тема: Цел! Постигане на целта!”

Препоръчителна възраст за участниците от 15 до 21 години.


  • Имате ли ясна визия за бъдещето?
  • Срещали ли сте трудности и предизвикателства?
  • Как се справяте с напрежението и неуспеха?
  • Притежавате ли достатъчно смелост, да бъдете различни?
Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете по време на двудневния семинар, воден от Гуру Йоги Тан в Бургас на 8-и и 9-и април 2017 г.
Гуру Йоги Тан е роден в Малайзия. Йоги е неговата духовна титла, сан, а Гуру означава “учител”.
Йоги Тан има съществен принос за промяната в системата на енергийното лечение и опазване на здравето в Малайзия. От 30 години се занимава с кристало- и енергийна терапия. През 2009 г. открива Академия по енергийна медицина в Малайзия.
От 2010 г. насам води семинари и ретрити в България, на о-в Бали и в Малайзия за български ученици по метода на Минг Чи Йога.
Той отделя голямо внимание на отношенията в семейството и възпитанието на децата. В едно интервю казва: "Не учете децата си, че трябва да са номер едно. Не ги възпитавайте, че трябва да се конкурират в света. Достатъчно е да знаят, че са българи и да са щастливи.”
С помощта на своите ученици, той ръководи няколко проекта в рамките на програма L.I.F.E., която е с насоченост към подрастващото поколение. Част от тази програма е и поредицата от семинари “Успешен млад лидер”.
Запленен от красотата на България, той споделя: „Енергията на България е огромна. С вашата светлина и посока може да направите чудеса. Вие сте като вода. Капка след капка, тя събира сила и започва да търси океана. Преминава през всякакви препятствия. За целта е нужно постоянство. Дори да спреш, не се отказвай! Събери сила и продължи! Помнете целта и никога не подценявайте себе си!
За наша радост, за втора поредна година се организира семинар за момчета и момичета на възраст между 15 и 21 години в прекрасния черноморски град Бургас. След големия успех от миналогодишния семинар на тема „Успешен млад лидер”, тази година Гуру Йоги Тан ще сподели с младите хора ценна и интересна информация, свързана с поставяне и постигане на целите в живота.
Семинарът ще даде възможност на младите хора да направят осъзнат избор за своето бъдеще. Да намерят отговори на въпросите:
  • Накъде да тръгна в живота, за да бъда щастлив?
  • Какво е моето призвание?
  • Как да избера правилната цел? С каква стратегия?
  • Какви качества и ценностна система да изградя, за да бъда успешен?

Всичко това се случва в творческа атмосфера, с активното участие на всички. Семинарът включва теоретична и практична част, свързана с решаване на различни задачи и работа в групи по време на заниманията.

Дата и място на провеждане: 8-и и 9-и април 2017 г. в уютната атмосфера на „АМРИТА ЦЕНТЪР” - гр. Бургас, ж.к. ”Братя Миладинови”, ул.”Гладстон” блок 145, www.amritacenter.com.

Такса за участие: 80,00 лева, която включва обяд, подкрепителни закуски и консумативи.

Контакти за въпроси и записване: „АМРИТА ЦЕНТЪР”, мобилен 0878 282 898, e-mail - seminar_yogi_tan@abv.bg

Хотели в близост до „АМРИТА ЦЕНТЪР”:
ХОТЕЛ "ДРАМА" : двойна стая 60,00 лева; студио за 4-ма – 98,00 лева, тел.: 056 80 16 17
ХОТЕЛ "БСУ", БУРГАС: двойна стая – 58,00 лева, тел.: 056 900 580, 0886 111601
Участниците сами извършват резервация за хотел.

СКЪПИ РОДИТЕЛИ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ И ЗАПИШЕТЕ ВАШЕТО ДЕТЕ! ОЧАКВАМЕ ВИ!





Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...