събота, 25 февруари 2017 г.

Lady България - десети пореден път 




Конкурсът „Lady България“ се проведе за десета поредна година в Балната зала „Монтесито“. В надпреварата участват неомъжени дами, които държат на своята независимост, стремят се да светят в живота със собствена, а не отразена светлина и продължават да развиват личните си качества. 

Всяка жена заслужава и трябва да бъде истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че  много българки са такива.

За участие в конкурса бяха избрани 12 финалистки от над 250 кандидатки за титлата. Дамите, които  дефилираха са свободни, независими и успели, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност. Те знаят какво са постигнали и към какво се стремят.

Конкурсът се проведе в три тура. В първия финалистките демонстрираха палтата от естествен косъм на бутик VIVIAN DIVERSO и перлите VELMAR. Във втория претендентките показаха спортен стил с бунтарски елемент с тоалетите на световната марка Harley Davidson, а на сцената зад тях беше паркиран истински мото-звяр. 

Третото дефиле по традиция беше в официалните тоалети на Bridal Fashion - марката, която вече 10 години подкрепя конкурса и облича доста голяма част от елегантните дами в публиката.

Както винаги, „Лейди България“ подкрепя благотворителна кауза. Тази година средствата от томболата ще отидат за инициативата, започната от носителки на различни титли за красота, обединени в сдружението Famous, “Подари абитурентски бал на дете в нужда”.  

Специален гост на конкурса бяха трио „Хипнотик”. С ролята на водещи блестящо се справиха носителките на титлата „Лейди България“ – Елизабет Методиева и Флавия Александрова.

12-те кандидатки за короната се представиха с няколко суми и спечелиха симпатиите и аплодисментите на гостите, споделяйки мечтите си - да помагат на нуждаещи се, да се реализират в професията, да изкачат още едно стъпало в образованието. Една от тях пък обяви, че е създала собствен приют за изоставени кучета и помага на страдащите четириноги. 
 
Победителите получиха подаръци от „Премиум Хелт Продактс и Беностан България”, Tonino Lamborghini Energy Drink, Vincit design, от г-жа Даниела Велкова – природни продукти LR, ресторант SUSHI CHEF и BEVARED на г-жа Ваня Червенкова.

След конкурса всички, независимо от класирането, се веселиха в The COTTON CLUB. 

Журито в състав Анелия Гайдарова, д-р Евгени Евтимов, Иван Рупчин, Мелинда Сейдия, Силвия Теодосиева, Илияна Динева, Паолина Крушкина, Даниела Велкова, Анелия Петкова, Нели Пандилова и Мадлена Иванова, избра следните победителки:

- Lady Bulgaria World 2017 – Невена Пеева, студентка в НАТФИЗ, актьорско майсторство, която заяви амбициите си да превземе първо българската, а после и световната сцена.

- Lady Bulgaria International 2017 – Лина Картър. Екзотичната красавица, която продължава своето образование в Лондон, бе пристигнала с двадесетина ентусиазирани роднини, които шумно я подкрепяха.

- Lady Bulgaria Universal 2017 – Цвете Дончева, завършила университета “Queen Mary” в Лондон, стажант репортер в BTV.

- Lady Bulgaria Universe 2017 – Тамара Георгиева – модел, завършила Национална Художествена Академия с пълно отличие. В момента работи в елегантен бутик. Тя бе предпочетена и от доста от спонсорите и събра цяла колекция от допълнителни ленти и награди.

Лице на организаторите от сдружение FAMOUS стана Борислава Костова – студентка в НБУ, специалност „Управление на бизнеса”. 

Продуцент на конкурса и собственик на марката Lady Bulgaria е Меги Савова. 




Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...