събота, 25 февруари 2017 г.


Всяка сутрин от 9,00 до 10,30 часа по Би Ай Ти

"Един прекрасен ден" с красивата актриса Каролина Братоева

Водещата е добронамерена, ведра, усмихната и най-вече – любопитна да види, разбере и предаде нататък всичко, с което я изненада приятно животът


„Един прекрасен ден” е магазинно предаване, което има за цел да ви забавлява, но и да ви информира. Всеки делничен ден от 9.00 до 10.30 ще ви срещаме с хора, с които си струва да се запознаете, ще ви водим на места, които е хубаво да посетите и ще ви показваме неща,които ще ви бъде интересно да видите.

Най-важно за предаването е да предава позитивно послание като показва положително настроени гости и теми, които да разширяват мирогледа и да показват живота около нас в цялото му разнообразие.

Всеки ден в предаването ще гостуват известни личности от света на шоубизнеса, спорта, културния и обществения живот. Освен това ще отделяме много време и на непопулярни гости,които, обаче, са интересни с личната си история, странната си професия или любопитното си хоби.

За нас е важно да покажем, че това, което за един е просто интересен начин да прекарваш свободното си време, за друг е цяла житейска философия.

Магазинният характер на предаването ни дава възможност да говорим за всичко, което ви интересува. Ще има практични съвети от областта на здравето, красотата, модата, управлението на личния бюджет и семейните отношения, но ще има и романтични истории, екзотични пътешествия и езотерични учения.

Водещата Каролина Братанова е 25-годишна актриса, но по-важното е, че тя е добронамерена, ведра, усмихната и най-вече – любопитна да види, разбере и предаде нататък всичко, с което я изненада приятно животът. Целта й е да ви зарази с добро настроение и увереност, че всеки един ден би могъл да бъде прекрасен.

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...