понеделник, 6 февруари 2017 г.

BLACK REFAN WEEKEND – вземи любимата си козметика на по-добри цени!

Време е за разумно пазаруване с REFAN за Свети Валентин и 8 март!


Българската марка обявява до 20% намаление  с BLACK REFAN WEEKEND! Трите дни за големи отстъпки започват на 10-ти февруари (петък) във всички магазини на REFAN. Те ще радват своите клиенти  и в събота и неделя, на 11 и 12 февруари, за да  имат време да изберат най-добрия подарък за любимите си хора.

С отстъпка по време на кампанията могат да се закупят всички продукти от иновативната козметика на REFAN, сапуни с естествени етерични масла – ръчно изработени и глицеринови, уникални благоуханни свещи, релаксиращи соли за вана.

От парфюмите с до 20% намаление ще се предлагат  мъжките и дамски аромати на REFAN GOLD COLLECTION, най-новото попълнение в богатото портфолио на REFAN. Изисканите комплекти от серията REFAN GOLD COLLECTION включват парфюм и козметика за тяло в същата ароматна гама - за дамите: душ-гел и лосион за тяло, а за господата: шампоан душ-гел.

REFAN GOLD COLLECTION предизвика огромен интерес с появата си на пазара и е оригинална идея за подарък за предстоящите празници – Свети Валентин и 8-ми март.
BLACK REFAN WEEKEND със своите до - 20% намаление е чудесна възможност за всички, които искат да се наслаждават изгодно на любимите си продукти, както и да зарадват стилно и качествено близките си, без да съсипват собствения си бюджет.

Магазините на REFAN, част от кампанията, ще бъдат отбелязани с атрактивния знак за BLACK REFAN WEEKEND, който няма как да не забележите!

Списък с адресите им можете да видите на  http://www.refan.bg/news/black-refan-weekend-vzemi-lyubimata-si-kozmetika-na-po-dobri.664


Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...