понеделник, 16 януари 2017 г.

Пластичният хирург на звездите - с прическа като будистки монах

Доктор Енчев тръгна с охрана

Яките момчета били по-скоро помощници на съпругата му Теодора, която ще ражда през февруари 



Доктор Енчев тръгна с охрана! Дали не е сгрешил при някоя пластична операция и го грози отмъщение? Нищо подобно! Светското предаване по Би Ти Ви "Папараци" излови известният хирург да пазарува придружен от двама яки младежи.Те слязоха от черен джип, докато лекарят сам шофираше спортния си Мерцедес. Че имат нещо общо си пролича единствено по еднаквите номера 90-60-90. Ангел Енчев даде пример за блиц-шопинг - очевидно се бе отбил в търговския център с конкретна идея и точно набелязана цел. Той набързо се отби в два магазина и пое към къщи при малкия си син Филип и бременната си съпруга Теодора.

Тъкмо нейното положение е причината да бъдат наети момчетата от охраната - не толкова като пазари, колкото като придружители, носачи на покупки и придаващи чувство за сигурност. На Теди й предстои да роди през февруари и твърде заетият хирург се притеснява да я пуска където и да било без сигурни придружители. Така няма опасност половинката му да пострада при поледиците.

"Няма никакви заплахи. Охраната е за Теодора, но понякога придружават и мен", каза пред Епицентър.бг д-р Енчев, който признава, че най-хубавата почивка за него е да си поиграе със сина си Филип и колкото и да е изморен, щом момченцето се втурне към него с усмивка, забравя за трудните операции през деня.

Любопитно при него е новата му прическа - много ниско подстригана коса и малка опашчица - като на будистки монах.




Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...