събота, 11 юни 2016 г.


Най-необичайните места за секс -
на сцената пънк концерт, върху капака на полицейска кола и в изповедалня

Секс на сцената на  пънк-концерт. Цензурирани от американската полиция снимки шестват из социалните мрежи, но дори и на тях могат да се види разгорещената двойка. Еротичният инцидент се случил в Солана бийч, Калифорния на концерт на групата „Дед Кенедис”, съобщава телевизия ABC.

Очевидците в клуб „Тийм 10” твърдят че по време на концерта се появила чисто гола жена. Към нея след известно време се присъединил мъж. Хора от публиката започнали да снимат с мобилните си телефони двойката, правеща секс, но след време се върнали към концерта. Сред тях явно е имало и пуритани, защото след малко ченгетата арестували мъжа и жената. От пресслужбата на полицията съобщават, че двойката може бъде привлечена под отговорност за нарушаване на обществения ред, но за целта трябва да има поне едно оплакване. А такива до момента липсват.

Пънк-концерт, обаче не е най-необичайното място за секс. Адреналин и нови усещания в плътските отношения не идват само с разучаване на Кама сутра или разни играчки от сексшопа.

В изповедалня

В Италия  полицията арестувала двама за секс в изповедалнята. Докато богомолците отдавали дължимото на Господа, те се отдали на разврат. Една монахиня обаче чула „хъркане и стонове”.

В училище

Историята напомня за взаимоотношенията на учителката Една Крабър и директора Сиймур Скинър от анимационния филм „Семейство Симпсън”. Двама учители от Северна Каролина решили да правят секс в училище. Скрили се в кабинета по химия, но разгорещени забравили за камерата за видеонаблюдение, разположена точно над катедрата, станала „ложе на разврата”.

До загуба на съзнание

Французите са известни със сексуалността си, но една влюбена двойка не устояла на съблазънта да се отдаде на експеримент в... банка. Те  пропуснали да забележат, че  малчугани ги наблюдават откъм улицата и ги снимат с мобилните си телефони.  Драматичен бил финалът на видеото – главната героиня припаднала, когато забелязала, че я  документират.  

В самолет

През 1916 г. е регистриран първият секс на борда на самолет.Успели да го документират просто защото машината се разбира. Сред отломките открили пилота със смъкнати панталони. От тогава зевзеците се шегуват откъде идва английската дума за пилотската кабина - „кокпит”, акцентирайки върху първата част от нея. «Сock» на жаргон означава мъжки полов член.

На работа

Със секс на работното място отдавна не можеш да учудиш никого. 

Стига да го правиш с човек. Но един поляк от обслужващия персонал на детска болница в Англия решил да намали стреса след тежкия си работен ден. И понеже наблизо нямало с кого, погледът му попаднал върху прахосмукачка с нарисувана върху нея усмивка. Не могъл да устои. И използвал за секс маркуча на прахосмукачката. В това положение го заварил патрулиращият нощен пазач.

На релсите

Дори са искате екстремен секс никога не повтаряйте стореното от двама идиоти от Южна Африка . Те решили да „го направят” на релсите пред стремително приближаващият влак. Машинистът ги забелязал и отдалеч започнал да свири. Те обаче предпочели да довършат започнатото, вместо да слушат истеричните му викове да се пазят.  Както се казваше в един стар български виц „Който могъл – спрел”.

Върху полицейска кола

Кой не е правил секс в кола?! Но на капака на полицейска кола е друго нещо. А ако вътре има две ченгета работата става още по-завързана. Те едва не се задавили с поничките, а когато спрели да кашлят решили да не арестуват влюбените. Все пак няма закон, който да забранява правенето на любов върху капак на полицейски автомобил. Учтиво ги помолили да спрат и да се преместят другаде.

Екстремисти, романтици и...студенти

Сексологът Бърнард Томасън разделя възможните места за експерименти на три категории. Всяка от тях е предназначена за определен кръг от хора в зависимост от предпочитанията им.

Първата група са екстремисти. За тези хора ярките впечатления не са достатъчни. Те мечтаят за секс с висок елемент на риск и опасни фактори. На второ място са романтиците. За тях е важно не толкова физическата наслада колкото естетическата. Затова необичайните места за секс трябва да бъдат и красиви. Третата категория са студентите. Това е особена каста в чиито живот има достатъчно и секс, и разнообразие, а избират странни места просто защото няма къде другаде.

Ако възбудата за вас носи думата „риск”, намерете най-високо здание в града. Ако не ви хване охраната, погледнете дребничките фигурки на хората долу, вдишайте духът на свободата и започвайте. Друга възможност е под водата с акваланги, но не влизайте прекалено на дълбоко с кислородни бутилки, но без неопренови костюми. Добри варианти са на мост над река, на площада пред официална институция или на железопътна линия.

Лунапаркът по вечерно време също е подходящ. Престорете се на романтична двойка и се качете на виенското колело. Щом кабинката ви наближи най-високо място, действайте. Времето преди този сюблимен момент може да посветите за подбор на подходящата поза.

За романтиците са подходящи други интересни места с по-ниска степен на риск. Секс на плажа звучи банално, пък и има такъв коктейл, но секс под водопад е неповторимо усещане. Любовните игри в лодка също са интригуващи, стига д акостирате на подходящо място в камъша и да не се обърнете във водата от бурното клатене. 

Ако сте на село, не пропускайте сеновала. Тази класика в жанра не умира. Ако ви хване дъжд на полето не тичайте да се криете. Любов под топлите струи ще остави неизтребими спомени у вас.


Едно от любимите места за секс на студентите открай време е киното. Особено ако филмът е тъп - билетите са евтини и салонът е полупразен. Пробните в моловете също са популярни места. 

Асансьорите отдавна не се използват само по предназначение, стига да не паднат от бурното клатене. 

Известна тръпка има и в правенето на любов в полуразрушени сгради (стига да не налетите на клошари воайори). В болниците също изобилства от килери, складове и манипулационни за палави игрички. 

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...