понеделник, 18 април 2016 г.

От Европейския шампион по фризьорство Ники Бранков - за абитуриентите с любов

Безплатна диагностика на лице и много промоции за най-незабравимия ден в живота на гимназистите от "Салони Бранков"




Абитуриентските балове чукат на вратата и в момента тече трепетна подготовка за незабравимия празник. Както абитуриентите, така и техните родители искат да са перфектни като облекло и визия.

Идва денят, в който копнеете да сте най-красиви, различни и елегантни! Да сте като истински принцове и принцеси! Идва балът! Не остава много време до така очаквания и бленуван абитуриентски бал, затова направете консултация при специалист как да изглежда прическата ви, а защо не и една генерална проба.

Сега е време да направите поредица от процедури, за да бъде лицето ви перфектно, да стегнете малко фигурата, да прикриете или премахнете нежеланите недостатъци.
„Салон Бранков ”съществува вече 15 години. В него работят отлични професионалисти, като маестро Николай Бранков, който  е с международни отличия от конкурси за коафьорство.
По повод абитуриентските празници „Салон Бранков” и Център за естетична козметика предлагат безплатна диагностика на лице, много промоции и отстъпки на всички видове услуги – фризьорски и козметични за всеки абитуриент.

От каква грижа се нуждае кожата ви през пролетта ще научите от козметолога Ваня Бранкова, консултант на сайта „България без граници”.

Фризьорство

Ники Бранков е еврпопейски шампион по дамско фризьорство. Носител е на големия приз - купата Франц Шрьоер и е национален шампион на България за 1999 г.  Носител е на множество награди от конкурси в страната и чужбина. Популярен е от десетилетие като коафьор на звездите. Той е собственик на „Салон Бранков ”и един от най-успешните ни състезатели от националния отбор по дамско фризьорство. Носител е на купата от Дармщат, от състезания по фризьорство „Златната роза” в Париж и кръг от европейската купа в Москва, Гърция и др. Артистичният стилист е участник в клуб на „Новите артисти” и създател на редица шоупрограми.

Медицинска козметика, масаж н алице

Ваня Бранкова работи в областта на медицинската козметика над 35 години Работила е като козметик в Латинска Америка 5 години, завежда козметичния център на Японския хотел повече от 15 години. Участва в множество асоциации и сдружения, подпомагайки младите.
В бюти центъра се предлага голямо разнообразие от услуги, свързани с мъжката и дамска медицинска козметика.
Виктория Милчева





Няма коментари:

В списание Galerie Каролин Ру нарежда българския павилион на пето място сред шестте най-забележителни адреса от Биеналето на изкуствата във Венеция, които ценителите не бива да пропускат

  Френски арт критик постави „Съседите“ в Топ 6 на забележителните павилиони от Венецианското биенале В  списание Galerie френският арт крит...