вторник, 5 януари 2016 г.

Хороскоп 2016
Рибите печелят по заобиколен начин


Звездите съветват Рибите през 2016-а да не плуват срещу течението. Доверявайте се на интуицията си, за да използвате огромното количество положителни моменти, които ще ви поденес животът.  В Годината на Червената маймуна ще осъществите много от своите планове и мечти, но само ако действате без напън и не се опитвате да пробивате стена с глава, въпреки обстоятелствата.
Работата е там, че главната особеност и основните подводни камъни на 2016-а за този знак са следните: Рибите може да не забележат, че препятствието, появило се на пътя им е непреодолимо и в опитите да се справят с него ще изгубят прекалено много чувства и сили. За да не се случва това, хороскопът съветва Рибите да заобикалят пречките, вместо да се хвърлят с гръд към амбразруата.
Точно затова главното правило за знака е: успешните проекти ще ви се отдават бързо и лесно, ако нещо не стане от първия път – отложете го. Или намерете по-лесен начин за постигането на тази цел, или използвайте заобиколни, дипломатични и нестандартни пътища. По-добре е, обаче,  да си поставите друга, по-реална задача. А защо не? В Годината на Червената маймуна това ще получи само аплодисменти.

Даже нещо в личния живот на Рибите да не върви в началото на 2016-а, това означава само едно: истинската любов е на път. Годината ще ви предостави всички шансове да срещнете любовта на живота си, човека, с когото ще сте готови да отидете и накрай света, да живеете дълго и щастливо – толкова, че да ви впишат в Книгата на рекордите „Гинес”.
Възможно е това да бъде ново запознанство, но не е изключено да погледнете с нови очи човек, когото познавате от години, но чак сега да откриете, че ви е сродна душа.
Съществуващите вече любовни отношения пък могат да преминат на ново, по-високо ниво. При всички случаи в Годината на Червената маймуна родените под знака на Риби ще бъдат най-покровителствани.
Ако вече си имат половинка, периодът е отличен да направят решителна крачка напред – да заживеят заедно, да се оженят, да си родят дете...  Единственият съвет, който звездите дават в любовта е да не зациклят в негативното.  Забравете за миналите си разочарования, открийте сърцето си за сериозни чувства, иначе лесно може да проиграете щастливия си шанс или просто да минете покрай него без да го забележите.

В деловата сфера Рибите трябва да бъдат много гъвкави. Нито един от проектите им, при който са тръгнали „с рогата напред” няма да се получи. Затова в бизнеса не бива да се опитват да пречупват ситуацията по собствените си виждания и желания, ами да се настройват според обстоятелствата. Тогава ще постигнат успех.
През 2016 г. това важи за всякакви работни решения, но особено за онези, при които Рибите са натоварили плещите си с прекалено много задължения, отговорности или нов голям проект.
Ако в работата нещо скърца и не се получава, звездите съветват хората от този знак да не се опитват да демонстрират пред колеги и началници своята несъкрушимост, ами да си признаят, че срещат трудности.  Иначе може и да доведат нещата докрай, но с цената на много сили и нерви.
Най-добрата стратегия за Рибите през 2016-а е да търсят нестандартни пътища за решаване на всеки проблем. С други думи, за тях  е важно да не зациклят в непосилните задачи, а спокойно да отстъпят, за да отделят време за други, много по-достъпни за финализиране, а това значи и по-перспективни, дела.
Гръбнакът е ключът към здравето. Този девиз е главната формула за самочувствието на Рибите. Годината на Червената маймуна е много благоприятна за лечение и профилактика на ставите, гръбнака и на опорно-двигателния апарат. Ако представителите на зодията нямат проблеми в тази сфера е добре да подобрят гъвкавостта си и да заздравят гръбните си мускули, за да придобият кралска осанка с танци, аеробика или стречинг.
Главното, обаче, е профилактиката на гръбнака. Когато наблегнат върху нея с изненада ще осъзнаят, че са се избавили и от други болести или психологически проблеми.
Звездите съветват Рибите да не ги мързи и да използват момента, за да придобият физическо и псхическо здраве за много години занапред.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...