понеделник, 4 януари 2016 г.


Хороскоп 2016
Влюбчивостта дава творчески сили на Водолея

2016 година обещава да бъде много успешна за Водолеите, посветили се на науката, учението и творчеството – те ще са като фокусници, способни непрекъснато да вадят от шапките си нови и нови идеи, коя от коя по смайващи. Освен това, ако по принцип представителите на този знак често се разпиляват и не довеждат замисленото докрай, то в Годината на Червената маймуна повечето им начинания ще завършват с успех.

За сметка на това отношенията им с околните далеч няма да са толкова гладки през 2016-а. Тя ще им донесе много обърквания и недоразумения. Единственото положително е, че звездите няма да оставят Водолея да скучае нито миг, а покрай него и близките му.

Нови срещи, запознанства, раздели и събирания – водовъртеж от емоции, който ще засмуче хората от тази зодия за цяла година, внасяйки суматоха в живота им. Звездите предупреждават: за да имате щастие в любовта, бъдете постоянни. Съветът е осолено актуален, защото 2016-а изостря ревността. Помнете, че със своите думи или постъпки като нищо ще разбудите у любимия си човек спящия Отело..

Каквито и ярки чувства да избухват в сърцето на Водолея през годината, звездите го съветват да не взима прибързани решения. Напълно е възможно любовта, която им изглежда вечна да угасне след ден-два без следа. Това е влиянието на Червената маймуна върху този зодия – провокира влюбчивост, заставяйки ги да се хвърлят от приключение в приключение.

Не е чудно, че на тази почва около вятърничавия Водолей ще избухват недоразумения, конфликти и обиди. Дори ако има вече половинка, поведението му може да постави на изпитание отношенията им.

От друга страна, въпреки бушуващите около него бури, той е способен и в тях да открие позитивни страни.

Влюбчивостта му през 2016 година ще се превърне в непрестанен източник на творчески сили, положителни емоции и вдъхновение. Освен това, ако открие сред новите си познати сродна душа, лекомислеността му мигом ще отлети. Сериозните любовни отношения, зародили се в годината на Червената маймуна обещават да бъдат дълги, страстни и нестандартни като самия Водолей.

В делови план периодът ще бъде много успешен. Неговите съзидателни идеи ще бъдат оценявани и търсени както никога. Червената маймуна максимално ще засили бизнес-качествата на тази зодия, помагайки й не само да бъде генератор на перспективни начинания, но и да довежда проектите си докрай и да извлича от тях отлични приходи.

Дари ако по-рано Водолеят никога не е правил разчети и бизнес-планове, в този случай ще му се налага често. Ако е художник ще измисли как по-изгодно да продава картините си. Писателят ще договори с издателството по-висок хонорар, изобретателят ще получи пари от патент... С други думи у този астрален знак ще живеят в хармония двама души – творец и бизнесмен. Това ще помогне на Водолея да повиши доходите си и да прояви качествата си с каквото и да се захване.

При отношенията с колегите, обаче трябва да бъде внимателен и дипломатичен. През годината може да се окаже в епицентъра на конфликти и спорове. Звездите го съветват да внимава какво говори.

Сексуалната енергия ще изпълва хората от този знак докрай! И това ще се отрази във всички сфери на живота му, правейки го неотразим в очите на другия пол. Сияещият поглед, повишения имунитет, жизнения тонус, всички тези бонуси от 2016 година за Водолея ще го задължат да събуди първичния си инстинкт.

Това хич няма да му попречи непрекъснато да се оплаква от здравето си. неговата мнителност не знае граници. Хороскопът го съветва да не губи време и сили в борба с несъществуващи болести и най-вече да не се занимава със самолечение.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...