понеделник, 10 август 2015 г.

REFAN  ВОДИ „НОТИНГАМ ФОРЕСТ”, „СТЯУА” И „БЕШИКТАШ” У НАС

НА 11 АВГУСТ В АЛБЕНА ЗАПОЧВА ШЕСТИЯТ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПАТА  EVIMA – REFAN 2015 С 92 ОТБОРА


Козметичният гигант „Рефан” от тази година е основен спомоществувател и партньор на  „Евима Футбол Консултинг”.  Благодарение на организирания от тях турнир от 11 до 16 август в курортен комплекс Албена, футболните запалянковци ще имат възможност да видяат далеч по-качествена игра от тази на българските стадиони, както и да се насладят на майсторството на безспорни асове.
В мащабната надпревара ще участват 92 отбора к 1720 футболисти от 11 държави: Англия, Азебрайджан, България, Казахстан, Молдова, Русия, Пумъния, Словакия, Сърбия, Турция и Узбекистан.  Най-титулуваните тимове, които ще влязат в директно единоборство са британският „Нотингам форест” и румънският „Стяуа” (и двата носители на Купата на европейските шампиони), турският „Бешикташ”, руският „Локомотив-Москва”, както и отбор на Академията на Георге Хаджи от Констанца-Румъния.
Официалните гости ще имат късмета да отнесат у дома продукти на REFAN с аромат на българска роза, а отличилите се футболисти ще се пръскат с комплект REFAN INTENSE –парфюмна вода и део рол-он. За всеки участник ще има осигурен екип от спонсорите - „Евима Футбол Консултинг”  и„Рефан България”.
Фирма „Евима Футбол Консултинг̶” е натрупала дългогодишен опит и е специалиализирана на световно ниво в организирането и провеждането на подготвителни лагери, турнири и приятелски мачове.
„Рефан България” се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса. За това говорят  десетките мероприятия, в които президентът й г-н Ангел Попов ентусиазирано се включва.


Няма коментари:

Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – сред малкото поканени при Папа Франциск във Венеция

  Комисарят на българския павилион Надежда Джакова – на специална среща с Папа Франциск във Венеция Комисарят на Българския павилион на 60-т...