петък, 12 юни 2015 г.


Световният лидер в производството на аромати награди „Рефан”



„Рефан България” получи награда от световния лидер в производството на аромати за фина парфюмерия и козметика - „Ман”. Френската фирма има над 1 милиард долара оборот и производствени бази в 25 държави. Поводът за приза бе  ползотворното 20-годишно сътрудничество между „Рефан” и „Ман” в областта на иновациите и налагане на нови стандарти в парфюмерията и козметиката.
Церемонията се състоя в посолството на Република Франция с домакинството на посланик Ксавие Лапер дьо Кабан. Той оприличи 20-годишното партньорство на двете фирми с порцелановата сватба, която се отбелязва след две десетилетия съвместен живот , но и с качествата на порцелана – символ на традиции, на финес и елегантност, каквито са отношенията между „Ман” и „Рефан”.
Саманта Ман,  пето поколение наследница на световната парфюмерийна фирма от Граc, създадена две години преди освобождението ни от турско робство, връчи 9-килограмов кристален плакет на Ангел Попов, управител и съсобственик на българската фирма. „Ман” е лидер във Франция и е на 7-мо място в световната класация на парфюмерийната индустрия.
Сътрудничеството между Mан и Рефан България започва през 1994 г. и допринася за успеха на българската компания на европейския и световен пазар. Със своите над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, с гъвкави форми на бизнес и модерна франчайзинг система, с над 2000 продукта в портфолиото си, „Рефан България“ е сред най-популярните във Франция и по света български производители.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...