четвъртък, 15 ноември 2012 г.


Изиграната играчка

Магдалена ГИГОВА



Когато порасна, искам да стана плеймейтка. Ще имам хубави дрехи, обувки с високи токчета и силикон. И ще се возя само на скъпи коли. Понеже съм плеймейтка, ще ме показват по списанията. Е, трябва да стоя гола на снимките. Интересно дали няма да ми е студено. Не, сигурно плеймейтките ги топлят с нещо, понеже са важни. Тогава няма да вземам тайно бижутата на мама, а ще си имам собствени. Само не разбирам какво значи това плеймейтка. Звучи малко като лейка, блейка... Каквото и да е, явно е хубаво. Иначе нямаше толкова какички да се натискат.

Батко казва, че като си станал веднъж президент на Америка, винаги си оставаш такъв. Да си плеймейтка, сигурно е същото, защото и на онези, дето са ги избрали отдавна, пак така им викат. Нищо че са майки и си имат бебета. Плеймейтството е отговорна работа и за нея сигурно много трябва да уча. Само едно не разбрах - какво всъщност трябва да завърша?

 

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...