неделя, 20 май 2012 г.

Холивудски екшън герой помага на политик от Африка


Злодеят от „Винаги ще има утре – Джеймс Бонд” и ботсвански политик:

Ние сме братя

Рик Юн е известен с „Бързи и яростни”, „Винаги ще има утре”, „Снежни кедри”, „Сам в тъмното-2”. Участвал е в сериалите „Наричана още”, „От местопрестъплението Ню Йорк”, „Отделът”... В корените му се преплитат в Монголия, Корея и Китай, но той е родена на 21 август 1971 г. Във Вашингтон. Завършил е бизнес-училище във Филаделфия и университета в Пенсилвания, работил е на Уолстрийт като продавач на книжа от хеджфондове. Докато следва Рики работи като модел и се оказва първият азиатски манекен за кампаниите на „Версаче” и „Поло” на Ралф Лорън.Преминава олимпийсктиите квалификации по карате, когато е на 19 г. има „златни ръкавици” като боксьор.

Дума Гидиън Боко е прочут адвокат за защита на човешките права. Президент е на Националния фонд на Ботсвана и е спряган за следващия президент на африканската държава. Завършил е Харвард. Той е защитавал правата на бушмените да ловуват в резерватите си. Работил е за Световната организация на бежанците и ООН.

Какво общо може да имат двама мъже, при които разликата в цвета на кожата е най-малкото им различие? Отговорът им е категоричен „Ние сме братя!”.

Обикновено политиците използват знаменитостите, за да учеличат популярността си като отблясък от тяхната. „О, аз с радост бих разрешил на Дума да ме използва, но в Ботсвана той е истинската звезда. Той е бъдещият президент”, категоричен бе пред „Преса” изпълнителят на злодея във филма за агент 007 „Винаги ще има утре” Рик Юн.  Той и приятелят му бяха във Виена за годишната среща на фондацияна на Петър Стоянов „Център за глобален диалог и сътрудничество”

„Нас ни срещнаха обстоятелствата, но веднага разбрахме, че сме духовно свързани. Рик ме помоли да помогна на негов приятел с нарушени човешки права. От тогава общуваме по телефон, по скайп, виждаме се при всяка възможност. Юн е мой кум, а когато реши да се ожени, ще направим сватбата му в Ботсвана”, добави Дума Гидиън Боко. „О, и меденият ми месец ще бъде там. Има само един проблем. Ботсванките са много красиви и булката сигурно ще ревнува”, намеси се екшън-героят.  Двамата приятели никога не са се карали, но се критикуват. Адвокатът, например, не е съгласен, че Рик е участвал във филм с толкова много насилие и кръв като „Нинджи унищожители”, след като има толкова чиста и благородна душа. „Възмутително е така да се лее кръв и децата да го гледат”, горещи се Дума. Актьорът пък се готви да стане единственият съветник на бъдещия президент, който ще му казва истината в очите. „Обещавам да го пазя и защитавам от всички заплахи и злодеи, които  може да го застрашат”, закани се майсторът на каратето, но с тънка усмивка добави „Ще го предпазвам от изкушения и най-вече от самия него. Той пък ще организира премиерата на последния ми филм, който ще излезе през октомври  „Мъжът с железния юмрук” в Ботсвана. Поканили сме и Бил Клинтън. Екшънът си го бива. Сигурен съм, че това също ще помогне на Дума да стане президент. Ще отида в Ботсвана и ще агитирам за него, макар че според мен той вече е спечелил”.

„Рик е шеф на тактическия ми щаб.  Ще ми дава съвети и ще ме пази. Той е мой брат”, закле се политикът.

„Да ние сме братя. Когато човек не само ти пази гърба, а е готов да умре за теб, това и най-висшата степен на лоялност и на уважение от едно човешко същество към друго”, завърши възторжено актьорът и двамата продължиха да се тупат по раменете и да се прегръщат.






Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...