четвъртък, 25 април 2024 г.

Превенция - Теодосий Теодосиев и Йордан Камджалов в Академия за човека


Маестро Камджалов в менторски диалог с учителя Теодосий Теодосиев
Маестро Камджалов в менторски диалог с учителя Теодосий Теодосиев

В събота на 27 април от 18 часа в залата на City Mark Art Center (бившето кино „Левски“ на бул. Янко Сакъзов №30) предстои четвърто издание на публичните менторски диалози, част от културно просветната дейност на Академия за човека и фондация „Йордан Камджалов“.

Прочутият диригент и просветител кани свои за събеседници стойностни българи. Този път изборът му пада върху учителя Теодосий Теодосиев, който ръководи специализирана школа по приложна математика и физика. Неговите ученици са носители на стотици медали от световни научни състезания и международни олимпиади.

 В поканата за разговора във Фейсбук пише „Освен изумителен преподавател, Теодосий Теодосиев е и духовен и морален компас за хиляди свои ученици по цялата планета. Златният учител на България създава “незаменими хора” и е неизчерпаем извор на вдъхновение за няколко поколения“.

Всички ментори, домакинът City Mark Art Center и екипът на Академия за Човека, участват безвъзмездно в набирането на средства за Националната кампания за изграждане на самостоятелна сграда за академията на маестро Камджалов.

Който има желание може да я подкрепи със суми от 5 до 5000 лева.

Повече подробности и записване на

https://www.facebook.com/events/25046941668282600/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D


Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...