вторник, 10 октомври 2023 г.

CELESTYAL временно спира акостирането в Израел

 

Корабите на CELESTYAL временно няма да спират в Израел

Круизната компания преустановява посещенията в Израел в рамките на круиза „Три континента“ до края на ноември 2023 г.. Ситуацията в региона ще бъде наблюдавана за всички маршрути, които са планирани след тази дата.

АТИНА, ГЪРЦИЯ (10-ти октомври, 2023 г.) – Във връзка със събитията в Израел, Celestyal следи отблизо ситуацията и поддържа постоянен контакт с израелските власти. Нашият основен приоритет е здравето, безопасността и комфортът на нашите гости и след внимателен анализ извършихме промени в нашите маршрути, с които временно прекратяваме посещенията си в Израел.

„Като организация, на първо място нашите мисли са насочени към всички, засегнати от събитията в Израел. Желаем бързо възстановяване на мира и безопасността в страната. Работим в тясно сътрудничество с властите, а защитата, сигурността и комфортът на нашите гости остават основен приоритет за нас.

По препоръка на вътрешните ни екипи и компетентните органи, взехме решение временно да изключим Израел от маршрута „Три континента“ до края на ноември тази година. Нашите екипи ще се свържат с всички засегнати клиенти, за да ги уведомят за промените в програмите им и за предприетите допълнителни мерки, с които целим гарантиране на удовлетвореността на гостите в останалата част от маршрута.“, каза главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес.

Celestyal се ангажира да информира всички свои гости и партньори за хода на събитията и ще се свърже директно с всички засегнати клиенти и агенти в следващите дни.

Промяната в маршрута е валидна за следните пътувания: Седемдневният круиз „Три континента“ с отплаване на 21-ви и 28-ми октомври и на 4-ти, 11-ти, 18-ти и 25-ти ноември 2023 г.

За повече информация посетете celestyal.com

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Награди

От 2014 г. Celestyal получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия.

Това включва 1 платинен, 15 златни, 10 сребърни и 9 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО”, “Принос към националната икономика”, „Опознавателни пътувания (FAM) и престрипове“, „Комуникационна кампания“ и „ Многоканална маркетингова кампания“.

През декември 2022 Celestyal спечели бронзово отличие на Британските награди за пътувания в категория „Най-добър оператор на мини круиз“.

Celestyal получи и титлата за най-добра океанска круизна линия в категория „Най-добро обслужване“ на годишните награди на редакторите на британското издание Cruise Critic Editors’ Picks Awards за 2022-ра награда, получена също през 2018 г. и 2019 г.

През 2019 и 2020 г. Celestyal беше отличена за цялостния си принос и ангажираност за развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Освен това Celestyal подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни във:

FacebookInstagramTwitterLinkedInYouTube, Pinterest

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...