петък, 21 юли 2023 г.

Suite dreams – апартамент на цената на каюта за избрани круизи с новия кораб на Celestyal

 Suite dreams - апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal

Suite dreams – апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal

Децата пътуват безплатно на избрани плавания на три- и четиридневните маршрути „Иконична Егея“ и на петдневния круиз „Идилична Егея“

Suite dreams - апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal
Suite dreams – апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal

Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обявява промоционални оферти за безплатен ъпгрейд на резервациите на каюти за апартаменти на кораба Celestyal Journey.

Офертата важи за избрани круизи през октомври, ноември и декември 2023 г. и от нея могат да се възползват всички пътешественици, които резервират до 31-ви юли своето ново приключение със Celestyal Journey.

Celestyal предлага и по-ниски цени само от 299 евро на човек за избрани круизи с три нощувки за резервации, направени до 15-ти август 2023 г.

Компанията обръща специално внимание и на хората, планирали семейна почивка и  предлага безплатни места за деца за избрани плавания на някои от маршрутите си. Това са три- и четиридневният круиз „Иконична Егея“ (до 13-ти ноември 2023 г.) и ексклузивният петдневен круиз „Идилична Егея“, който тръгва на 26-ти август 2023 г.

Гостите получават 100% отстъпка от цената на круиза, без пристанищните такси и таксите за обслужване, за деца на възраст под 12 години, ако направят своите за резервации до 15-ти септември 2023 г.

Развълнуван съм да обявя подробности за нашето предложение „Suite Dreams“, с което отпразнуваме предстоящото пускане по вода на Celestyal Journey през септември, както и за другите ни оферти за по-ниски цени и „Kids Go Free“ за безплатно настаняване на децата.

Сигурен съм, че както туристическите агенции, така и потребителите ще се възползват от тези страхотни предложения.

Те ще позволят на гостите да се насладят на някой от 149-те апартамента на Celestyal Journeyда избягат за няколко дни или да заведат семействата си на почивка с по-малко разходи на някой от по-кратките ни круизи.“, коментира Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

Suite dreams - апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal
Suite dreams – апартамент на цената на каюта за круиз с новия кораб на Celestyal

Офертата за ъпгрейд на каютата с една категория се отнася за избрани Junior Suite апартаменти на следните плавания на Celestyal Journey:

  • 1 059  евро на човек.
  • 2 159 евро на човек.
  • 1 229 евро на човек.

Цените включват всички ястия, избрани напитки по време на хранене, развлечения и ежедневните дейности на кораба, отстъпка от 75 евро за екскурзиите на брега (при предварителна резервация на такива поне 48 часа преди качване на кораба), пристанищни такси и бакшиши. 

Офертата е валидна за нови индивидуални резервации, направени до 31-ви юли 2023 г. и платени изцяло в рамките на 14 дни от деня на резервацията.

За резервации пишете на reservations@celestyal.com или посетете www.celestyal.com

За Celestyal

Celestyal бързо си изгради репутацията и спечели признание като избор номер 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда.

Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер предоставя истинско и уединено преживяване за пътниците.

Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Награди

От 2014 г. Celestyal получава най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия.

Това включва 1 платинен, 15 златни, 10 сребърни и 9 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО”, “Принос към националната икономика”, „Опознавателни пътувания (FAM) и престрипове“, „Комуникационна кампания“ и „ Многоканална маркетингова кампания“.

През декември 2022 Celestyal спечели бронзово отличие на Британските награди за пътувания в категория „Най-добър оператор на мини круиз“.

Celestyal получи и титлата за най-добра океанска круизна линия в категория „Най-добро обслужване“ на годишните награди на редакторите на британското издание Cruise Critic Editors’ Picks Awards за 2022-ра награда, получена също през 2018 г. и 2019 г. През 2019 и 2020 г.

Celestyal беше отличена за цялостния си принос и ангажираност за развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието.

Освен това Celestyal подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Последвайте ни във:

FacebookInstagramTwitterLinkedInYoutube, Pinterest

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...