сряда, 17 май 2023 г.

BLACK EYED PEAS ще разтърсят Бургас на 22 юли

 BLACK EYED PEAS ще разтърсят Бургас на 22 юли

BLACK EYED PEAS ще разтърсят Бургас на 22 юли

МОЛЕЦ излиза преди BLACK EYED PEAS на фестивала Burgas BREEZE FestНай-мащабното музикално събитие това лято се организира от BPM Events


Burgas BREEZE Fest е новото име в българския фестивален живот със силна заявка да се превърне в един от най-големите годишни морски фестивали у нас. Още със своето първо издание Burgas BREEZE Fest успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес и да превърне 22 юли в най-очакваната дата това лято!

Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече са в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседни държави.

Някои от най-популярните лица на българската музикална сцена също ще вземат участие в едно от най-мащабните музикални събития това лято. Засега организаторите издават само името на група „Молец“, която ще излезе на сцената на фестивала непосредствено преди хедлайнерите Black Eyed Peas. За най-запалените почитатели на групата ще има и още  много специални изненади, но всичко ще стане ясно във вечерта на 22 юли в Бургас.

Публиката ще има шанса да чуе както най-новите парчета на Black Eyed Peas, така и култовите им хитове, оглавяващи световните музикални класации, като: Pump It,  Where Is the Love? и I Gotta Feeling. Предстоящият концерт обещава да събере стотици български и международни фенове и да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.

Събитието на 22 юли 2023 г. се организира от емблематичните столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът работи в партньорство с утвърдени международни промоутъри, между които световно доказалият се български музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите влиза и основателят на Spirit of Burgas Иван Вълков.

BPM Events вече е член на сдружението на промоутърите в България – „Сцена Музика“, а концертът на Black Eyed Peas е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.

Не пропускайте да изживеете Black Eyed Peas на живо това лято!

Билетита са в продажба от 17.05.2023 г. от 12:00 часа.

Билетите са ограничен брой. Поради големия интерес към събитието, може да се запишете  Bilet.bg | Black Eyed Peas – Burgas BREEZE Fest  и да получите e-mail при пускането на билети в продажба.

Повече подробности вижте на:

BLACK EYED PEAS LIVE – Burgas BREEZE Fest – 22.07.2023 | Facebook

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...